ORIGOŠ RECEPT: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnčeky kryštál. cukru, 1/2 hrnčeka oleja, 1 hrnček mlieko, 2 vajcia, vanilínový cukor, kypriaci prášok a jahodyMOJE INGREDIENCIE: 2 hrnčeky celozrnnej špaldovej múky (z toho 1/2 hrnčeka mandľovej múky), 1 hrnček trstinový cukor, 1 hrnček mlieko, 1/2 hrnčeka olej, 2 vajcia, vanilínový cukor, kypriaci prášok, jahody + posypala som cukrom z kokosových kvetov a špaldovými vločkami 😉POSTUP: ingrediencie zmiešať, vyliať cesto na plech, posypať jahodami a dať piecť 😉
ORIGOŠ RECEPT: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnčeky kryštál. cukru, 1/2 hrnčeka oleja, 1 hrnček mlieko, 2 vajcia, vanilínový cukor, kypriaci prášok a jahody
MOJE INGREDIENCIE: 2 hrnčeky celozrnnej špaldovej múky (z toho 1/2 hrnčeka mandľovej múky), 1 hrnček trstinový cukor, 1 hrnček mlieko, 1/2 hrnčeka olej, 2 vajcia, vanilínový cukor, kypriaci prášok, jahody + posypala som cukrom z kokosových kvetov a špaldovými vločkami 😉
POSTUP: ingrediencie zmiešať, vyliať cesto na plech, posypať jahodami a dať piecť 😉