POTREBUJEME: 1 téglik bieleho jogurtu, 2 vajcia, 1 vanilínový cukor, 2 lyžice kryštálového cukru, 1/2 téglika oleja, 1/2 lyžičky mletej škorice, štipka citrónovej kôry, 2 tégliky polohrubej múky, 1 prášok do pečiva a cca 5 jabĺk POSTUP: jogurt vymiešame s vajciami, vanilínovým a kryštálovým cukrom, olejom, škoricou a citrónovou kôrou. Nakoniec vmiešame múku s práškom do pečiva. Cesto rozotrieme na plech a obložíme ošúpanými jabĺčkami pokrájanými na 4-nky alebo na 8-nky oblou časťou nahor. Upečieme. Môj TIP: miesto klasickej múky som použila špaldovú, miesto klasického cukru nerafinovaný trstinový, pridala som lyžičku kokosového oleja, do cesta som dohodila asi polovicu hrnčeka nasekaných orechov a vrch koláča som posypala ovsenými vločkami 😉
POTREBUJEME: 1 téglik bieleho jogurtu, 2 vajcia, 1 vanilínový cukor, 2 lyžice kryštálového cukru, 1/2 téglika oleja, 1/2 lyžičky mletej škorice, štipka citrónovej kôry, 2 tégliky polohrubej múky, 1 prášok do pečiva a cca 5 jabĺk
POSTUP: jogurt vymiešame s vajciami, vanilínovým a kryštálovým cukrom, olejom, škoricou a citrónovou kôrou. Nakoniec vmiešame múku s práškom do pečiva. Cesto rozotrieme na plech a obložíme ošúpanými jabĺčkami pokrájanými na 4-nky alebo na 8-nky oblou časťou nahor. Upečieme.
Môj TIP: miesto klasickej múky som použila špaldovú, miesto klasického cukru nerafinovaný trstinový, pridala som lyžičku kokosového oleja, do cesta som dohodila asi polovicu hrnčeka nasekaných orechov a vrch koláča som posypala ovsenými vločkami 😉