Vyzera dobre,stavnato!..receptik som prepisala,skusim ho,dakujem!🙂
ja ho poznam len navrch davam bud krem z masla a zlateho klasu, alebo puding, najradsej karamelovy a este hoblinky z mliecnej cokolady, mnam...
Prosim ta, ten ananasovy kompot ma byt aky velky? My tu mame ze 565gr plna hmotnost alebo 340gr netto. Tak neviem, ci dat jeden alebo dva 🙂
A hrncek asi tak 2 dcl? Ja to potrebujem uplne polopate 😀
Kolacik je super, avsak mam otazku. Aj tebe horkne kysla smotana, ked do nej pridas vanilkovy cukor. Mne sa to uz stalo viackrat, neviem, ci tu mame daku divnu smotanu, alebo kde je problem. Kazdopadne ja som prisypala viacej vanilkoveho, bo ho zboznujem, ale no proste ta poleva bola horka. Deckam som ju musela zotriet dole a ja s muzom sme jedli s pokrcenym nosom 😀
vies co, mne sa to uz stalo pri niekolkych kolacoch, kde som zmiesavala kyslu smotanu s van. cukrom. ja sa pytam len zo zvedavosti. Ale to bude asi tunajsimi vyrobkami. Nabuduce dam praskovy cukor a bude 🙂
ja robim vrch tak ze zmiesam mascarpone s vanilkovym pudingom
Jdu na to 😉
Ano ;)..ale ma skoro piclo, lebo zrovna v polovici pecenia mi odisla truba..🙄
Mozem zest akurat tak tu smetanu 😅
POTREBUJEME: 1 ananásový kompót, 2 vajcia, 1 hrnček kryšt. cukru, 1 a 1/2 hrnčeka polohr. múky, 1 prášok do pečiva, 2 lyžičky čajové sóda bikarbóny, 3 kyslé smotany 220 ml zmiešané s tromi vanilkovými cukrami a granko
POSTUP: kompót rozmixovať aj so šťavou na penu, primiešať do toho všetky suroviny, dať piecť na vymastený, múkou posypaný, plech asi 180 stupňov 20 min,
na vychladený dať 3 kyslé smotany 220 ml zmiešané s tromi vanilkovými cukrami a posypať grankom