1 / 1

    ako sa to robi? lebo ten olej ma na to vzdy odradza

    17. nov 2018

    Ako ho pečieš v rúre? Královstvo za to, aby som mužovi spravila chleba vo vajci bez toho aby smrdel celý byt 😩

    17. nov 2018

    😄 ako nato? 🙂

    17. nov 2018
    17. nov 2018

    aj mna zaujima ako na to 🙂

    17. nov 2018
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    17. nov 2018
    smajcii
    autor

    @hradnapani
    @iklaud
    @ivkalisonova
    @purpelplumova
    @elle2212
    @krln popravde som ho robila prvýkrát dámy, pretože presne ako vy, nemám rada keď smrdí celý dom vrátane mňa od oleja 😀 a som milo prekvapená 🙂 normálne som si rozhabarkovala 2 vajíčka so soľou a trochou mlieka, z tohto objemu mi vyšlo 6 chlebikov, ktoré som do toho namočila, rozložila na plech, na ktorom bola silikónová podložka a piekla pri 200 stupňoch (neviem koľko, tak od oka) potom som to vybrala, nahádzala na ne syr a znova vložila do rúry, ale už spolu s ventilátorom a grilom, keď to zhnedlo tak som vyberala 🙂 kôrka bola chrumkavá a stred úplne jemný, mäkký 🙂

    17. nov 2018

    Ja robím chlieb vo vajíčku v toastovaci......tie bez oleja a zápachu....

    17. nov 2018

    @smajcii dakujem pekne za tip 🙂👍

    17. nov 2018

    @alisana obalis vo vajicku a zapecies v toustovaci?

    17. nov 2018

    @alisana aj to je super nápad... díky baby! Ma až mrzí, že mužovi to odopieram vždy kvôli tomu smradu :-/

    17. nov 2018

    Ja robím na masle;)olej v kuchyni nepoužívam...telo maslo spracuje takmer bezozvysku a je to tuk,ktorý je "zdravý"...milujeme chlieb vo vajci a určite vyskúšam aj takýto

    17. nov 2018
    smajcii
    autor

    @alisana tiež dobrý nápad, mňa by len odradilo to drhnutie toustovaca 🤣🤣keď si predstavím toasty a ten vyteceny syr, brrr 😀
    @iklaud odteraz už odopierať nemusíš 🙂
    @veronicka88 na masle som ho ešte neskúšala, ale nápad je to tiež dobrý 🙂 🙂

    17. nov 2018

    Tak toto je super rada. My sa vyhybame vyprážanemu a tak by som si dala chlebík vo vajicku. Ja tak to robim i rezne i karfiol.

    17. nov 2018
    smajcii
    autor

    @mishka0508 áno rezne a karfiol tak robím aj ja, respektíve karfiol už iba v rúre, bez predvarania 🙂 mňam 🙂

    17. nov 2018

    @smajcii fakt ďakujem za tip. Veľmi to pomohlo. Asi to urobím hned zajtra ❤ A možno uz dnes na veceru

    17. nov 2018

    Ja robím v toustovaci

    17. nov 2018

    @elle2212 ...ano presne tak....😉
    @smajcii ....dá sa prípadne do toustovaca dať ešte papier na pečenie...vtedy sa nič drhnut nemusí....

    17. nov 2018

    @veronicka88 maslo je fajn ale urcite nie na vyprazanie, to potom cistene-ghee

    17. nov 2018

    @smajcii normálne mäso dáš do 3 obalu ,ulozis na plech a upečieš?? A aj karfiol? Ako dlho to cca prosim robis a na kolko stupňov? Ďakujem pekne 🌸😘

    17. nov 2018

    @alisana dakujem velmi pekne baby za rady, papier do toustovaca mi nikdy nenapadlo dat a preto sa mi nechcelo veru drhnut ten pripeceny syr.. aaaa netusila som, ze okolo chleba vo vajci sa da tolko kecat 😂

    17. nov 2018

    @elle2212 😂😂😂 pobavila si 😉😂

    17. nov 2018
    smajcii
    autor

    @mishka0508 nech vám chutí 🙂 🙂
    @alisana ten papier používam, keď robím hamburger v toastovaci, respektíve mäso do hamburgeru, vidíš blondína, na toasty mi to nenapadlo 😀 😀
    @elle2212 haha ani sama som nečakala, že sa strhne taká debata, proste chlieb, vajcia a už to ide 🤣🤣🤣 koľko praktických rád tu vzniklo, mám rada takéto poučné debaty 🙂
    @janka2273 rezne v rúre robím väčšinou obrátené 🙂 podľa tohto receptu, skús 🙂 https://www.mimibazar.sk/recept/35581/obratene-... .. nie sú síce klasické v trojobale ale veľmi dobre 🙂 no chystám sa skúsiť aj tie v trojobale, karfiol tak robím a je oveľa lepší než vyprážaný 🙂 obyčajný surový karfiol obalíme v trojobale, rozlozim na plech a pokvapkám asi dvomi lyžicami oleja, normálne pečiem, zväčša pri 180 ° C, obraciam ho aby bola každá strana pekná a najčastejšie na rúre nastavím ventilátor a gril, vtedy je urobený rýchlejšie a parádny 🙂 nemám rada rozmoceny karfiol, predvarany a ešte aj smazeny, brr, ale takto z rúry je super, nie je ako blato, ale kúsok chrumkavý, keďže ten trojobal nie je rozmoceny olejom 🙂

    17. nov 2018
    smajcii
    autor

    @janka2273 prepáč ešte som zabudla napísať ako dalo, to nemám odsledovane, ale do hodinky to bude určite 🙂 najmä ak máš na rúre ventilátor a gril, to ide raz dva 🙂

    17. nov 2018

    @smajcii ďakujem pekne 😘 vyskusam

    17. nov 2018
    smajcii
    autor

    @janka2273 rado sa stalo 🙂 :-* .. treba skúšať, ja sa vyhýbam koľko sa dá oleju a tak, nejem síce úplne super zdravo, ale aspoň ten olej z obľúbených veci sa snažím vypustiť 🙂 hlavne keď hokus pokus vyjde, tak sa potom človek teší 🙂

    17. nov 2018

    @smajcii ja už v teplej kuchyni nepoužívam olej 7 rokov...

    17. nov 2018
    smajcii
    autor

    @veronicka88 chválim 😍😍😍 ja sa mu sem tam nevyhnem, ale ozaj ho nepoužívam veľa, hlavne vyprážané veci robím máločo a keď už, tak sa snažím to skúsiť v rúre bez oleja, ako aj dnešný chlieb vo vajíčku 🙂

    17. nov 2018

    @smajcii ja maslo a masť...vyprážame máličko ale ak si robíme nakladané mäso alebo niečo čo ľúbi muž a malý tak používam masť...

    17. nov 2018

    Anglický chlebík...robím ho aj deťom v škôlke..chlebík/toast namočiť vo vajíčku posypat strúhaným syrom a dať zapiecť do rury

    17. nov 2018
    smajcii
    autor

    @traktor takže v podstate som neurobila žiadny prevrat 😀 iba som syr nestrúhala, ale položila tam plátok 😀 .. ani som nevedela, že to má nejaký špeciálny názov 🙂 niekedy skúsim aj tento recept, znie to super 🙂 predpokladám, že toho syru tam je kopec 🙂

    17. nov 2018

    @smajcii áno presne..ja ho deckam strúhaným na hrubom strúhadle..a je to fakt mnamka

    17. nov 2018

    @smajcii dakujem, vyskusam, velmi dlho sme ho nemali 🙂

    17. nov 2018

    Babyyy...robím akurát chlebík.. otacate ho v tej rúre? A ako dlho sa pecie? Diky

    18. nov 2018
    smajcii
    autor

    @mishka0508 ja som ho neotacala 🙂 a ako dlho som ho piekla tiež neviem, tak od oka, aby mal peknu farbu 🙂

    18. nov 2018

    @smajcii ďakujem...vyšlo to super...A je k nezaplateniu, že to.bolo zdravé a bez smradu😍

    18. nov 2018

    @mishka0508 Na akej teplote si to piekla prosím a cca kolko? 🙂

    18. nov 2018

    @janka2273 na 200 A asi 10 minút...zacne hnednut, takže to uvidíš

    18. nov 2018

    @mishka0508 Vdaka 😘 som zvedavá,aké budú,zajtra spravím,dnes sme večerali medovníky 😂😂😘🙂

    18. nov 2018
    smajcii
    autor

    @mishka0508 joj teším sa 🙂 🙂 aj mne veľmi chutil, myslím, že klasický smazeny už u nás nebude mať miesto 🙂

    18. nov 2018