Ako ho pečieš v rúre? Královstvo za to, aby som mužovi spravila chleba vo vajci bez toho aby smrdel celý byt 😩
😄 ako nato? 🙂
aj mna zaujima ako na to 🙂
@hradnapani
@iklaud
@ivkalisonova
@purpelplumova
@elle2212
@krln popravde som ho robila prvýkrát dámy, pretože presne ako vy, nemám rada keď smrdí celý dom vrátane mňa od oleja 😀 a som milo prekvapená 🙂 normálne som si rozhabarkovala 2 vajíčka so soľou a trochou mlieka, z tohto objemu mi vyšlo 6 chlebikov, ktoré som do toho namočila, rozložila na plech, na ktorom bola silikónová podložka a piekla pri 200 stupňoch (neviem koľko, tak od oka) potom som to vybrala, nahádzala na ne syr a znova vložila do rúry, ale už spolu s ventilátorom a grilom, keď to zhnedlo tak som vyberala 🙂 kôrka bola chrumkavá a stred úplne jemný, mäkký 🙂
Ja robím chlieb vo vajíčku v toastovaci......tie bez oleja a zápachu....
Ja robím na masle;)olej v kuchyni nepoužívam...telo maslo spracuje takmer bezozvysku a je to tuk,ktorý je "zdravý"...milujeme chlieb vo vajci a určite vyskúšam aj takýto
@alisana tiež dobrý nápad, mňa by len odradilo to drhnutie toustovaca 🤣🤣keď si predstavím toasty a ten vyteceny syr, brrr 😀
@iklaud odteraz už odopierať nemusíš 🙂
@veronicka88 na masle som ho ešte neskúšala, ale nápad je to tiež dobrý 🙂 🙂
Tak toto je super rada. My sa vyhybame vyprážanemu a tak by som si dala chlebík vo vajicku. Ja tak to robim i rezne i karfiol.
@mishka0508 áno rezne a karfiol tak robím aj ja, respektíve karfiol už iba v rúre, bez predvarania 🙂 mňam 🙂
@smajcii fakt ďakujem za tip. Veľmi to pomohlo. Asi to urobím hned zajtra ❤ A možno uz dnes na veceru
Ja robím v toustovaci
@veronicka88 maslo je fajn ale urcite nie na vyprazanie, to potom cistene-ghee
@mishka0508 nech vám chutí 🙂 🙂
@alisana ten papier používam, keď robím hamburger v toastovaci, respektíve mäso do hamburgeru, vidíš blondína, na toasty mi to nenapadlo 😀 😀
@elle2212 haha ani sama som nečakala, že sa strhne taká debata, proste chlieb, vajcia a už to ide 🤣🤣🤣 koľko praktických rád tu vzniklo, mám rada takéto poučné debaty 🙂
@janka2273 rezne v rúre robím väčšinou obrátené 🙂 podľa tohto receptu, skús 🙂 https://www.mimibazar.sk/recept/35581/obratene-... .. nie sú síce klasické v trojobale ale veľmi dobre 🙂 no chystám sa skúsiť aj tie v trojobale, karfiol tak robím a je oveľa lepší než vyprážaný 🙂 obyčajný surový karfiol obalíme v trojobale, rozlozim na plech a pokvapkám asi dvomi lyžicami oleja, normálne pečiem, zväčša pri 180 ° C, obraciam ho aby bola každá strana pekná a najčastejšie na rúre nastavím ventilátor a gril, vtedy je urobený rýchlejšie a parádny 🙂 nemám rada rozmoceny karfiol, predvarany a ešte aj smazeny, brr, ale takto z rúry je super, nie je ako blato, ale kúsok chrumkavý, keďže ten trojobal nie je rozmoceny olejom 🙂
@smajcii ja už v teplej kuchyni nepoužívam olej 7 rokov...
@veronicka88 chválim 😍😍😍 ja sa mu sem tam nevyhnem, ale ozaj ho nepoužívam veľa, hlavne vyprážané veci robím máločo a keď už, tak sa snažím to skúsiť v rúre bez oleja, ako aj dnešný chlieb vo vajíčku 🙂
@smajcii ja maslo a masť...vyprážame máličko ale ak si robíme nakladané mäso alebo niečo čo ľúbi muž a malý tak používam masť...
Anglický chlebík...robím ho aj deťom v škôlke..chlebík/toast namočiť vo vajíčku posypat strúhaným syrom a dať zapiecť do rury
@smajcii dakujem, vyskusam, velmi dlho sme ho nemali 🙂
Babyyy...robím akurát chlebík.. otacate ho v tej rúre? A ako dlho sa pecie? Diky
@mishka0508 ja som ho neotacala 🙂 a ako dlho som ho piekla tiež neviem, tak od oka, aby mal peknu farbu 🙂
@smajcii ďakujem...vyšlo to super...A je k nezaplateniu, že to.bolo zdravé a bez smradu😍
@mishka0508 Na akej teplote si to piekla prosím a cca kolko? 🙂
@janka2273 na 200 A asi 10 minút...zacne hnednut, takže to uvidíš
@mishka0508 Vdaka 😘 som zvedavá,aké budú,zajtra spravím,dnes sme večerali medovníky 😂😂😘🙂
@mishka0508 joj teším sa 🙂 🙂 aj mne veľmi chutil, myslím, že klasický smazeny už u nás nebude mať miesto 🙂
ako sa to robi? lebo ten olej ma na to vzdy odradza