Nakrájajte mozzarellu na plátky, a nechajte odtiect prebytočné mlieko. Zatvorte každý plátok syra mozzarella medzi dvoma krajcami chleba. Pripravíme si cesto s múkou a vodou, bude slúžiť na utesnenie syru v priebehu vyprážania. vajcia s trochou soli "a pridajte mlieko (zvyčajne 2 polievkové lyžice mlieka pre každé vajicko a potom do struhanky obalime Vezmite železnú panvicu, zalejeme olejom, aby úplne zakrývalo dno, a keď je olej horúci, obalime ju rýchlo vo vajcia s mliekom, na jednej strane a na strane druhej, a do struhanky a dame ich do horúceho oleja. Olej by mal byť horúci, ale nie príliš veľa, pretože mozzarella vnútri musí mať čas zahriať mozzarellu v kočiari nechame odkvapkat na papierovych servykoch podavame horúce! 🙂
recept
syr mozzarella
chlieb alebo plátky chleba toust
múka
vajcia
mlieko
soľ
olivový olej
struanka
postup
Nakrájajte mozzarellu na plátky, a nechajte odtiect prebytočné mlieko.
Zatvorte každý plátok syra mozzarella medzi dvoma krajcami chleba.
Pripravíme si cesto s múkou a vodou, bude slúžiť na utesnenie syru v priebehu vyprážania. vajcia s trochou soli "a pridajte mlieko (zvyčajne 2 polievkové lyžice mlieka pre každé vajicko a potom do struhanky obalime
Vezmite železnú panvicu, zalejeme olejom, aby úplne zakrývalo dno, a keď je olej horúci, obalime ju rýchlo vo vajcia s mliekom, na jednej strane a na strane druhej, a do struhanky a dame ich do horúceho oleja.
Olej by mal byť horúci, ale nie príliš veľa, pretože mozzarella vnútri musí mať čas zahriať mozzarellu v kočiari nechame odkvapkat na papierovych servykoch podavame horúce! 🙂