66 / 101
    Torta amalfitana nel bicchiere

    co to je? 🙂

    3. máj 2013
    sissi33
    autor

    @brnka plneny pohar s cestom kremom a hruskami

    3. máj 2013

    @sissi33 vyzera to skvele - dala by som si......

    3. máj 2013
    sissi33
    autor

    @brnka
    recept
    Pre 2 osoby

    4 kruzky piškótoveho cesta veľkosti vášho pohara

    300 g ricotta

    2 malé hrušky

    150 šľahačky

    kusky čokolády
    100 g cukru
    rum alebo likér hruška

    postup

    Namočte piskotu s rumom a dajte na dno pohára v miske si dame ricottu s cukrom a pridajte hrušky nakrájame na veľmi malé kocky a pridajte do krému a nakonec vyslahanu šľahačku. Nalejte trochu krému , pridajte ďalší kusok piškótoveho cesta a ďalšiu vrstvu krému. ozdobte kuskami cokolady

    3. máj 2013

    tak toto musim niekedy vyskusat 🙂

    4. máj 2013

    a co je to ta ricotta

    4. máj 2013
    sissi33
    autor

    @ivetusik10 tvaroh

    4. máj 2013