57 / 101
    melanzane alla Parmigiana

    jej. To vyzera uzasne. Baklazan mam velmi rada. Nepridas aj receptik? Vdaka. 🙂

    5. apr 2013

    Sissi, tak s tymto si ma dostala..... jeden baklazanik mam v chladnicke, ale na toto bude asi malo 🙂

    5. apr 2013
    sissi33
    autor

    @lucky14
    @brnka
    recept
    3 veľké baklažány
    500 gr. z paradajkovej omáčky
    3 veľké mozzarella
    150 gr parmezán
    soľ
    korenie
    bazalka niekoľko lístkov bazalky
    postup
    nakrajame baklazan na kruzky a osolime nechame vsrebat medzitym si pripravime paradajkovu omacku olupane paradajky s plechovky alebo cerstve rozmixujeme dame do hrnca a s par listkami bazilika sol olej a cierne korenie mozarelu nakrajame na kruzky a parmezan nastruhame dame na grill na kruzky nakrajany baklazan pripravime si plech a na spodok dame omacku potom naukladame baklazany mozarelu a parmezan takto vyplnime cely plech navrch dame mozarelu a parmezan par kvapiek olivoveho oleja a dame piect do truby
    na 200c na 30 minut
    🙂

    5. apr 2013

    @sissi33 dakujem. Prosim Ta najskor si ten baklazan grilovala alebo surovy ide na plech? Asi je uz neskoro vecer ale som to celkom nepochopila?

    5. apr 2013
    sissi33
    autor

    @lucky14 ano treba ugrylovat najprv baklazan

    5. apr 2013

    Toto sa chystám pripraviť ... Mnam 🙂 . Si zlata ze dávas recepty.

    11. apr 2013