tak toto musim urobit... manzel miluje.... len som ju v zivote nerobila... teraz skusim
skus to podliat cervenym vinkom..je to vhodnejsie pre mäsko🙂
Ja len doplním recept od jednej talianky.Ona tam mixuje aj s tou zeleninou aj sedano(stopkový zeler) a na koniec zjemní smotanou,alebo mliekom,lebo to aj stiahne kyslost rajčín 🙂
@11miska11
@martinkasman
pomylila som sa v recepte namiesto poru treba zeler ospravedlnujem sa
recept
250ml Mäsový vývar
olivovy olej
250g Mleté hovädzie mäso
250g Mleté bravčové mäso
1 mrkva
1 cibula
1 zeler
sol
cierne korenie
1 konzerva rajcin bez supky
trochu bieleho vina
postup
cibulu por a mrkvu dame rozmixovat a zacneme prazit na oleji ked je do zlatista pridame mäso a prazime spolu osolime a dame cierne korenie potom podlejem vinom ked vino vyprchne pridame rozmixovane paradajky a varime na slabom ohni asi hodinu cim viac sa vari tym ma viac chuti obcas premiesame podavame so spagetami alebo pouzijeme do lasagni
nakrájané olivy už nedávaš?
a nevadilo by keby som nedala bravcové maso?
tot robievam len bez zeleniny a davam prelisovany cesnak na konci do toho
@sissi33 da sa to prosim ta dat aj do flias a nejak sterilizovat?
@barborka27 manzel je kuchar a tvrdi ze ano ale treba sterlizovat
@sissi33 super,dakujem velmi pekne.A mozes sa ho opytat teda-uvarim to a este horuce to dam do flias a potom sterilizovat,ci?
tak na toto by som si prosila recept......vyzerá to dobre.....to je omáčka na špagetky???