1 / 1

    Mnamky

    22. jún 2020

    Dokonala kombinacia 👌

    22. jún 2020

    Mňam 🤤

    22. jún 2020

    milujem presne takto na večeru

    22. jún 2020

    dievcata a tu avokadovu pomazanku ako robite? a ako vybrat spravne avokado? nedavno som vyberala a bolo horke...pritom sa mi zdalo makke..

    22. jún 2020

    @apolka77 tiez ma zaujima 😊😊😊📌

    22. jún 2020

    Aj ja si prosím nejaké tipy, ako nájsť to správne avokado a aj recept na pomazanku poteší 😉

    22. jún 2020

    Mozem poprosit recept? 🙏

    22. jún 2020

    Mnam

    22. jún 2020

    Až teraz som sa sem dostala, tak hned odpoviem na otazky 🙂

    Čo sa týka výberu avokada, tak ja som si stale myslela, ze mi avokado nechuti a to len kvoli tomu, ze som vzdy kupila nezrele a hned ho olupala a snazila sa z neho niečo ukuchtiť ale bolo tvrde ako kamen a horke :D Z toho dovodu, teraz kupim v obchode sice stale tvrde avokado ale necham ho 3-4 dni dozriet a ked uz citim, ze je makke tak vtedy robim pomazanku 🙂 Tie tri dni neberte ako pravidlo stalo sa mi ,ze som cakala aj 5-6 dni ale ked som ho olupala bolo perfektne makke a chutne.

    Na pomazánku potrebujete 2-3 stručiky cesnaku (ja mam rada cesnak :D čize ho davam naozaj všade kde sa da, ak vam cesnak nerobi dobre kludne dajte jeden stručik 🙂 ) ďalej potrebujete jedno zrelé avokádo, maslo a jedno črievko taveného syru 🙂 sol, cierne korenie a pár kvapiek citrónu aby pomazánka nezhnedla. Všetko to poriadne premiešam a na vrch dám nakrájanú paradajku. Poprípade ak sa s tým nechcete babrat môžete nadrobno nakrajat paradajku a primiešať ju do pomazánky ale ja to mám radsej takto ako vidíte na fotke 🙂

    22. jún 2020