1 / 1

    Čím sú posýpané?a dresing robíš s jogurtu?

    10. feb 2020

    @metoyou4 v miske si vzdy vymiesam olivovy olej s bazalkou, oreganom a rozmarinom. Dresing robim z kyslej smotany, na jemno nastrihaneho ementalu a cesnaku 🙂 samozrejme dochutim solou, popripade ciernym korenim 🙂

    10. feb 2020

    Ja si zmiešam parmezan,struhanku a grilovacie korenie a obalim v tom batatove hranoly a opecem v rure na plechu len s peč.papierom.Uplne skvele

    10. feb 2020

    @hubena2211 dakujem za tip, dojem tieto a vyskusam😂

    10. feb 2020

    @simoonas isto skus...jemne prstami potrem papier na pečenie olivacom aby to bolo take chrumkave...niekedy ich pred obalenim namocim do vajca a potom obalujě v tom paremezane,niekedy namocim len v ryzovom mlieku aby to drzalo lepsie.A obcas si davam do zmesi jemne cili ked to deti so mno nejedia...ako uzasne je to aj ako priloha ale aj ako taky snack k telke ci navsteve

    10. feb 2020

    Ako to pečiete, aby vám zostali tvrdé / chrumkavé? Mne sa nikdy nepodaria, sú mäkké, rozpadávajú sa.

    10. feb 2020

    @wudz bataty ti nezostanu tvrde...Jedine povrch je chrumkavy.Ja to peciem normalne cca 10min 180C a potom vyberiem pootacam a zas cca 10min

    10. feb 2020
    Autor komentár zmazal

    Vyzeraju super;)

    10. feb 2020