Ja si zmiešam parmezan,struhanku a grilovacie korenie a obalim v tom batatove hranoly a opecem v rure na plechu len s peč.papierom.Uplne skvele
@hubena2211 dakujem za tip, dojem tieto a vyskusam😂
@simoonas isto skus...jemne prstami potrem papier na pečenie olivacom aby to bolo take chrumkave...niekedy ich pred obalenim namocim do vajca a potom obalujě v tom paremezane,niekedy namocim len v ryzovom mlieku aby to drzalo lepsie.A obcas si davam do zmesi jemne cili ked to deti so mno nejedia...ako uzasne je to aj ako priloha ale aj ako taky snack k telke ci navsteve
Ako to pečiete, aby vám zostali tvrdé / chrumkavé? Mne sa nikdy nepodaria, sú mäkké, rozpadávajú sa.
@wudz bataty ti nezostanu tvrde...Jedine povrch je chrumkavy.Ja to peciem normalne cca 10min 180C a potom vyberiem pootacam a zas cca 10min
Vyzeraju super;)
Čím sú posýpané?a dresing robíš s jogurtu?