silvinka1919
2. okt 2018
181 

Naše testovanie dm produktov

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovania práve produktov z dm, pretože túto drogériu milujeme - zrejme ako väčšina z vás ❤️  Testovali sme celkovo 14 produktov, o ktorých vám poviem naše dojmi. 

  • Ako prvé sme vyskúšali jabĺčkovo hruškový džús a ryžovo šošovicové chrumky. Džúsik odporúčame, pretože neobsahuje pridaný cukor a je zriedený s vodou, čiže nie je taký sladký ako bežné džúsy. Páči sa mi aj šikovnosť džúsika, ktorý sa zmestí do prebalovačky a nezaberá veľa miesta. Tominko si na ňom pochutil a vypil hneď celú flašku, čiže určite ho budeme kupovať častejšie.
  • Chrumky som ochutnala aj ja, keďže som bola zvedavá na chuť a pripomínali mi ryžové sucháre. Tominko ich spapal skoro celé a veľmi mu chutili.

Kozmetiku sme testovali dlhšie, ale priznám sa, že sprchový gél a šampón sme poznali už predtým 🙂

  • Pri sprchovom géle sa mi páči pumpičkové dávkovanie, veľmi to uľahčuje celkový proces umývania - určite to všetky poznáme, že umývanie musí byť rýchlovka 😀😅 Sprcháč má jemnú vôňu , celkovo sme s ním spokojní.
  • Šampón nám okrem iného poslúžil ako hračka😀 Rovnako ako aj sprchový gél má príjemnú bábatkovskú vôňu. Je jemný pre vlásky a neštípe v očkách.
  • Telové mliečko sme mali prvý krát a to ma trošku sklamalo - očakávala som tiež vôňu ale v podstate nijako nevoní. Ja mám rada keď krém vonia a okupkaný Tomi je nakrémovaní voňavým mliečkom. Krém sa ľahko rozotiera a veľmi rýchlo vstrebáva čo je plus.

  • Umelé mliečko značky Babylove Tomi ochutnal prvýkrát a veľmi mu chutilo. Je to totiž milovník mliečka a ešte stále ho pije večer pred spaním. Zdá sa mi trošku sladšie od Hipp čo Tominko ocenil, predsalen sladšie je sladšie 🙂

  • Ďalší produkt ktorý sme testovali boli jahodové chipsy. Sú to sušené jahôdky. U nás úplna topka, aj keď jahôdky sú trošku kyslejšie. Keď som ich ochutnala aj ja, tak som sa ich nevedela dojesť 😀 V dmke sme po nich už pokukovali, ale teraz viem že budú v našom košíku pravidelne a vyskúšame aj iné druhy tohto sušeného ovocia. Netreba sa báť že by detičkám zabehli lebo sú mäkkučné. Odporúčame všetkymi desiatimi ❤️

  • Čo sa týka prosných chrumiek tak tie u nás nemali veľký úspech. Sú v podstate bez chuti, čiže po ochutnaní prvej chrumky ju Tomi odhodil a už si neprosil.
  • Ďalšie dva produkty, ktoré sme testovali boli ovocná kapsička a ovocná jablkovo mangová tyčinka. Aj tieto produkty poznáme už dlhšie, ale príchuť tyčinky jablko - mango sme mali prvý krát. Tominko ju spapkal celú, čiže za neho môžem len odporúčať. Kapsička nám spríjemnila pozeranie rozprávky a tiež ju Tominko spapal celú. Tieto kapsičky a tyčinky odporúčame najmä ako rýchlu desiatu/olovrant niekde na výletoch.

  • Z bambusového setu na papanie som sa tešila najviac. Odkedy máme tento set doma, tak z iného riadiku ani nepapáme. Je jemný a príjemný na dotyk a odolný keď spadne na zem. Príbor sa Tomimu dobre držal a je veľmi šikovní do ruky. Oceňujeme materiál aj dizajn 👌🏻 Ak hľadáte set na prvé papanie tak tento jednoznačne odporúčame! 😋

  • Medzi testovanými výrobkami boli aj zvlhčené servítky a krém proti zapareninám. Tieto servítky patria medzi naše obľúbené, pretože sú dostatočné mokré a zároveň nie sú také studené ako iné, mokrejšie. Sú veľmi jemné a príjemné na pokožku a teda nemusíte sa báť nimi utrieť aj tváričku. Vôňa je neutrálna, čo k servítkam patrí.
  • Krém proti zapareninám sme mali prvý krát a teda nadšená som hlavne z toho, že neostáva na prstoch ako iné a dá sa ľahko zmyť, prípadne utrieť. Počas testovania k zapareninkám neprišlo, čiže účel splnený 🙂 

  • Posledný testovaný výrobok bol pre maminku - mama bio telový olej. Je predovšetkým predurčený na používanie v tehotenstve, aby sa predišlo vzniku strií. U mňa však jednoznačná voľba aj na bežné používanie vzhľadom k príjemnej vôni a rýchleho vstrebávania. Ľahko sa rozotiera a pokožka ostáva krásne lesklá. V mojej kúpeľni má čestné miesto 🙂

Ďakujem za vašu pozornosť 🙂

#test_dm18 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli