A dnes by stal nue 1,50kcs ale 1,50e 😂
S kvalitou to nemá nič. Akurát komanči nevedeli paterizovať poriadne a nemali veľa Éčiek.
@mima1 veď keď nás lanárili na euro tak vraveli že nič sa nemení. Že sa mení len mena nie cena. Čo je pravda. Niekedy 1,50kcs dnes 1,50€
@tigrica182
Len tie platy akosi umerne nenarastli, ze 1:1😀
unas v robote si nechaju jogurt aj 3 mesiace v chladnicke a nieje ani nafuknuty
Podlana teraz aj inak balia a aj preto teraz potraviny vydržia dlhšie, ak sú vákuovo zabalené... Si myslím teda 😂
Na dobu spotreby má veľký vplyv aj hygiena, čistota výrobného prostredia. Dnes sú hygienické potiadavky oproti minulosti veľmi vysoké, všetko musí byt tip top, sanitácia taká voľakedy nebola. Dnes človek pri výrobe nepríde s týmto typom výrobku do žiadneho priameho kontaktu, všetko sa vari v nerezových tankoch, plní sa tiež v prostredí, ktoré je asepticke. Čiže nie je to len kvôli aditívam. Skúste si v archíve pozrieť pesničky zo Zlatej Brány - je tam jedna pesnička o čokoláde a nakrúcali ju v nejakej čokoládovni - špinavé prostredie, ošarpané steny, ženy to “patlali” priamo holými rukami. A takto to fungovalo všade. Dnes by prevádzku hygienik zavrel, keby to tak vyzeralo.
Mnaaam, a este aj Dolinku som mala rada 😋
mnam pamätám si tu chuť😍