3 bal. vanilkového pudingu bez varenia (Créme Olé)

    1 a 1/2 šálky mlieku
    1 plechovku sladeného kondenzovaného mlieka (Salka)

    ovocie podľa chuti – napríklad jahody, ananás

    piškóty voliteľné

    350 ml smotany na šľahanie + 1 stužovač do šľahačky – voliteľné na ozdobu

    Salko ušľaháme s pudingovými práškami a mlieko do hladkej, jednotnej hmoty. Necháme niekoľko minút bokom, hmota postupne zhustne.

    Medzitým si ušľaháme zo smotany a stužovača tuhú šľahačku.

    Pripravíme si dezertné poháre. Na dno pohárov uložíme piškóty, salkový krém a kúsky ovocia, kým poháre nepalníme takmer doplna. Vrch dozdobíme ovocím a lístkom mäty.
    Co poviete na tento recept skusal niekto? Zda sa mi vela 3baliky pudingu?