3 bal. vanilkového pudingu bez varenia (Créme Olé)
1 a 1/2 šálky mlieku
1 plechovku sladeného kondenzovaného mlieka (Salka)
ovocie podľa chuti – napríklad jahody, ananás
piškóty voliteľné
350 ml smotany na šľahanie + 1 stužovač do šľahačky – voliteľné na ozdobu
Salko ušľaháme s pudingovými práškami a mlieko do hladkej, jednotnej hmoty. Necháme niekoľko minút bokom, hmota postupne zhustne.
Medzitým si ušľaháme zo smotany a stužovača tuhú šľahačku.
Pripravíme si dezertné poháre. Na dno pohárov uložíme piškóty, salkový krém a kúsky ovocia, kým poháre nepalníme takmer doplna. Vrch dozdobíme ovocím a lístkom mäty.
Co poviete na tento recept skusal niekto? Zda sa mi vela 3baliky pudingu?