Chcela by som podporiť maminky, ktoré prechádzjaú ťažkým obdobím. Aj my sme to mali zo začiatku ťažké, predčastne narodený, operovaný, zápal mozgových blán, veľa vyšetrení, stresu a otázok, či bude všetko ok... teraz 2,8 roka: bez plienky od dvoch, po dvoch rokoch krásne nabehla reč, jazdí na bajku, behá skáče, živé striebro...- hlavne zdravý chlapček, vždy im verte 💕
Aj medovníčky bez cukru
Testovanie dm produktov ma veľmi, ale veľmi potešilo, keďže tie potraviny nakupujem už dlho a sú súčasťou našej kuchyne pravidelne.
Najviac z toho všetkého ma potešilo masielko GHEE.
Môj ďalší recept boli palacinky. Tie moje som spravila z dvoch vajíčok, agáve sirupu, celozrnnej múky, troška kokosáča, mandľového mlieka a ideme na to. Poviem vám, bála som sa, či sa mi cesto nebude lepiť, ale nelepilo sa a palacinky boli úplne ľahučké. Osladili sme si ich potom agáve a džemom a ledva som ich stihla pofotiť, hneď boli fuč. Džem je u nás doma pravidelne, využívam ho stále. Je veľmi dobrý chuťou, nie je extrémne presladený a skvele sa rozotiera, čo môžete vidieť aj na jednej fotke, kde som ho využila na koláč pre manžela do práce.
Ďalší recept bol raw datľový koláčik. Do tohto koláča som zakomponovala kakao z dm, agáve sirup, rozmixované hrozienka a ďatle. Druhá vrstva bola arašidové maslo a duchutila som ho roztopenou čokoládu s malinami, ktorá je presne podľa môjho gusta - nie je sladká, čo ja milujem. Akurát nie je určená na roztápanie, lebo sa veľmi lámala, ale ja som presne takto potrebovala vyvážiť chuť koláča. Manželovi som mala napiecť sladký a šťavnatý koláčik, keďže mal narodeniny a je u nich zvykom, že vždy niekto niečo donesie. Ja som zvolila piškótové cesto, ktoré bolo s použitím kypriaceho prášku z dm lahodné a ľahučké. Použila som taktiež múku, ktorú som dostala na testovanie, a je veľmi jemná, čo mi vyhovuje, lebo viaceré múky na trhu z tohto druhu sú veľmi ťažké a nemám s nimi veľmi dobrú skúsenosť. Táto bola najlepšia, ktorá sa mi dostala pod ruky. Koláčik som potom natrela dm džemíkom.
Posledný recept boli moje netradičné medovníčky.
A tu je ich recept:
100 g masla
500g celozrnnej múky z dm
Agáve sirup 5 lyžíc
2 PL kakaa z dm
5 PL medu
2 PL nasekaných vločiek z dm
2 PL nasekaných ľanových semienok z dm
1 PL chia semiačok
5vajec
Cesto sa síce troška ťažšie vaľkalo, ale medovníčky sú hneď mäkké. Pečiem 10 minút na 180°C a predtým potriem vajíčkom.
Toto testovanie mi rozšírilo obzory, keďže kypriaci prášok ani ghee maslo som predtým nemala a som veľmi spokojná. Dm potraviny odporúčam, podľa mňa je to jedna z naj značiek pre svoje kvality a cenu.
#test_dm19
Tento tyzden mame hekticky, lebo chalani su chori.. Ale Maty si včera vyžiadal paprikaš a jansom tak konečne prvýkrat vyskúšala ghee maslo, ktoré bolo jemmnucke, dobre sa na nom robilo - a paprikas bol vyborny
Dnes datlovo kakaovy raw koláčik 😍 #test_dm19 #recenzia
#recencia #test_dm19
Prisla stuhou previazana skatulka a v nej bolaa... rano kurier potesil velmi