1 / 1

    Mnam mozem poprosit recept?😊

    1. mar 2018

    Aj ja poprosim recept😀

    1. mar 2018
    sasenta
    autor

    @alenk0412
    @lenca13 baby taky bol komplikovaný skoro ma piclo.potom som si pozrela recept od Adriany Polakovej a omnoho menej roboty. Ešte ten chcem vyskúšať. Paci sa, ta pani ho veľmi odporúčala https://tortyodmamy.sme.sk/recept/zakusky/makro...

    1. mar 2018

    @sasenta ten od polakovej v mojom prevedeni...nepodarene placky ktore sli rovno do kosa😂 Pekne ich mas

    1. mar 2018
    sasenta
    autor

    Inak robila som na silikónové podložke s krúžkami, tie boli fajn, druhý plech mal fóliu aj tie boli v pohode(tie som dávala od oka) a tie na papier boli komplet zle. Cele sa roztiekli a zliali a išli ťažko odlepit. Asi už bolo cesto dlho v sáčku alebo ja neviem. Inak rúru som musela dat slabšie, lebo pri 150 začali praská. Dala som slabšie na 140.

    1. mar 2018
    sasenta
    autor

    Vraj je to maturita a fakt je. No a keď som išla podľa receptu merať teplotu cukru, kt.ma byť 118 stupňov, zistila som, že teplomer je len do 100. Takže odhadom.

    1. mar 2018

    ved su paradne 👍 moje prve 3 plechy skoncili v kosi 😤

    1. mar 2018
    sasenta
    autor

    @rukjatko ved nepodarky som neodfotila, tie sú zjedene.

    1. mar 2018
    sasenta
    autor

    @rukjatko
    @ddaassuullaa
    @alenk0412
    @lenca13 a ešte vám ukážem nad čím maturujem už druhý deň volajú sa zelatinove gule.

    1. mar 2018

    @sasenta vau to vidim prvy krat.

    1. mar 2018
    sasenta
    autor

    @alenk0412 už druhý deň len videa pozerám a skúšam, vylepšujem.

    1. mar 2018

    @sasenta jeeeejda co to je?

    1. mar 2018
    sasenta
    autor

    Balóny namáčame do želatíny, ale hotová Amerika.

    1. mar 2018
    sasenta
    autor

    Tie vydarenejsie ešte schnu v špajza.

    1. mar 2018