@vivien10100 jej ďakujem 😊😘,skúsim kuknúť prababkinu kuchársku knihu patrí medzi prvé vydania kuchárskych kníh a sú tam úžasné veci...takže recept:mleté masko,jedna veľká cibuľa kt.oprazite do priesvitna so soľou,vajíčko,2 rožky romocene vo vode(vytlačíte vodu a až potom pridáte do mäsa)pridáte všetko k mäsu dochutite,soľ, korenie,majoránku,vegeta a všetko dobre spracujeme rukami aby neboli žiadne kúsky rožkov...potom už len uložíte na plech vystlany papierom vtvare valca a pečiete neviem koľko treba sledovať ,potom už len krajate plátky...dobrú chuť 😊
Oki dakujeme vyskusame
Dobry den mozem poprosit o presny postup tej fasirky co vyzera ako mesko dcerka di ho stale pita ale stale ho vraj urobim ako fasirku ona chce taketo a dobre varite a peciete klobuk dole nenajde sa u Vas rebarborovy babkin kolac napr.s ceresnami? Dakujeme