20 / 557
    jablckovo ovsena kasa

    osupene jablcko som nakrajala na kocky,podliala vodou a pridala ovsene vlocky,varila som kym sa vocky nerozvarili nevitvorili mazlavu hmotu,nepridavala som cukor lebo jablcka su dost sladke,trosku vyhchladnute som rozmixovala na kasu,na vrch som nastruhala piskotku.dobru chut

    2. apr 2014

    @sandeman mozem sa opytat kolko vlociek je potrebných na jednu porciu?dakujem

    1. mar 2015

    @anina33 150ml voda,cca dve polievkove lyzice ovs.vlociek,pol jablca... 🙂

    3. mar 2015

    @sandeman dakujeeeem a este ak sa mozem opytat je nejaky rozdiel medzi ovsenymi vlockami s klickami a len ovsenymi vlockami?

    3. mar 2015

    @anina33 tak to vam neviem povedat skuste kuknut na net,nikdy som nekupila ovsene klicky neviem co by som ztoho mohla spravit mozno len salat, ale su zdravsie ako ovsene vlocky,vlocky podla mna maju vacsiu vyuzitelnost pre moje varenie...nie som odpornik 🙂

    8. mar 2015

    @sandeman ono to nevizera ako klicky,su to normalne ako vlocky len take akoby jemnejsie,,skusim pozriet dakujem

    8. mar 2015

    @anina33 ovsene vlocky poznam klasicke,drvene (tie kupujem) a najemno zomlete ako muka a rozdiel medzi nimi nieje ziadny len v cene muka je najdrahsia 🙂.ale na internete urcite najdete co hladate...

    8. mar 2015

    @sandeman mozem sa prosim este opytat,s jacmenymi vlockami nemate skusenosti?😀

    27. mar 2015

    @anina33 jasne 🙂,tie pouzivam do polievky,alebo ako rizotto mam nieco take aj v albume s receptom 🙂

    27. mar 2015