salwusa
3. jún 2017
128 

Alnavit bio zmes múky

Test č. 3 

Piekla som chlebík. Pečiem ho vždy zo špaldovej múky, a tak som trošku experimentovala. Múka Alnavit je krásne jemne zomletá, čistá. Môj chlebík mal síce príjemnú konzistenciu, no kôrka mi nestmavla a vyzeral ako nedopečený. Takže si na seba s múkou ešte budeme musieť asi zvyknúť a ja budem hľadať ďalšie využitie.

Domáci zdravý chlebík:

Múka- najlepšie špaldová

Biely jogurt

Soda bikarbona

Trochu osoliť

Olivy

Zámerne nepíšem gramáž. Začnem vždy jogurtom a pridávam múky koľko treba. Chlebík vypracujem do tvaru, ako ho chcem mať  - veľmi nenakysne. Pečieme na 180 stupňoch.

Dobrú chuť,

Silvi

#test_benu_alnatura

Začni písať komentár...

Odošli