Aj vojnou skúšaná svokra vždy vravievala: "Na prežitie ti stačí maslo a chlieb." Preto Rama nesmie u nás chýbať. Varím denne viac ako 30 rokov a priznám sa, že Ramu nepoužívam na chlieb, ale skôr na varenie a pečenie. Pripravujem si základy k vareniu miešaním rôznych byliniek a ochucovadiel s Ramou. Pripravím si ich do formy, vložím do mrazničky, a keď varím mäsko, ryby, zemiaky, tak si len jednu kôpku pridám a mám jedlo lahodnejšie. Rama je vhodná do všetkých jedál okrem vyprážania. Hodí sa na raňajky, obed a aj na večeru, preto by nemala chýbať ani v jednej chladničke. Jej chuť je jemná, dobre sa rozotiera, výborne zahusťuje omáčky, pridáva lahodnú chuť každému jedlu. Dostala som možnosť vyskúšať Ramu Natural Classic. Pre mňa však nebola novinkou. Mám ju rada, chuťovo pripomína maslo, je vylepšená vitamínmi, a kedže dbám na zloženie potravín, kupujem len túto. Viem, že budete namietať palmový olej, ale táto Rama obsahuje palmový olej z udržateľných zdrojov, takže to nie je bežný palmový olej. Som presvedčená, že výrobca dáva obrovský dôraz na jej zloženie.
Plusy:
- výborne sa rozotiera
- mega dávka v kelímku
- široké využitie
- lahodná chuť
- obsah vitamínov
Mínus:
- nenašla som
Vychytávka: natieram ňou kožené kabelky, utriem suchou handričkou a sú ako nové.
Ďakujem Modrému Koníku a Rame za možnosť testovania.
Začni písať komentár...
No v nasej chladnicke radsej nech chyba. A dufam ze sa tam ani omylom neukaze 🙈