Rýchle obedy sú moja srdcovka. Gril je u nás vytiahnutý celoročne, práve kvôli schopnosti vyčarovať obed expresne rýchlo. Ale grilovanú polentu som dnes skúšala prvý krát a vypálilo to mimoriadne dobre.
    Večer vopred som si z polenty a ryžového mlieka uvarila hustú kašu. Tú je dobré ochutiť podľa svojich preferencií. My sme zvolili parmezán, ale určite by som skúsila aj kombo sušené paradajky-bazalka alebo tymián-cesnak. Takisto mlieko môžete dať samozrejme podľa svojich preferencií, alebo aj čistú vodu. Kašu som dala stuhnúť na noc vo forme na toastový chlebík.
    Na ďalší deň som už len stuhnutú kašu nakrájala na kvádriky a spolu s kúskami halloumi krátko opiekla na grile. Namiesto halloumi plánujem aj iný gril syr. Ja milujem aj kozí, alebo oštiepok. Prípadne som videla aj hotové polentové hranolčeky posypané bryndzou 😋
    Opečené slnečnicové semienka, ajvar a čerstvá zelenina sa podľa mňa hodia ku každému grilovanému jedlu ale deti iste nepohrdnú ani dobrým kečupom 😅