1 ks Morčacie prsia bez kože (cca 800g) 4-5 strúčikov cesnaku Olivový olej Rozmarín, iné bylinky podľa chuti
Cesnak roztlačíme a zmiešame s oliváčom. Prsia osolíme a obalíme v cesnakovom oleji. Uložíme na pekáč, pridáme 2 vetvičky tymiánu, prípadne ďalšie bylinky podľa chuti. (200°C 45min zakryté, potom 15min na grile odkryté). Podávame s dusenou zeleninou.
1 ks Morčacie prsia bez kože (cca 800g)
4-5 strúčikov cesnaku
Olivový olej
Rozmarín, iné bylinky podľa chuti
Cesnak roztlačíme a zmiešame s oliváčom. Prsia osolíme a obalíme v cesnakovom oleji. Uložíme na pekáč, pridáme 2 vetvičky tymiánu, prípadne ďalšie bylinky podľa chuti. (200°C 45min zakryté, potom 15min na grile odkryté). Podávame s dusenou zeleninou.