rinuska
31. mar 2016
48 

CONTESSA,s.r.o.

Mojou inšpiráciou sú deti
Všetko sa začalo tu ..na Modrom koníkovi

Som rada, že Vás môžeme sprevádzať v najkrajšej chvíli Vášho života, vo chvíli keď s nesmiernou radosťou očakávate narodenie dieťatka, alebo ste sa už rodičmi stali. Malý človiečik od prvých dní svojho života potrebuje výnimočnú ochranu a najjemnejšiu opateru. Viete o tom aj Vy Milé mamičky a preto túžite dať svojmu drobčekovi len to najlepšie.

Starostlivo pre Vás vyberám len také produkty, ktoré sú kvalitné , preverené a predovšetkým bezpečné a to všetko za veľmi priaznivé ceny. Naša ponuka obsiahne väčšinu potrieb Vašich detí od narodenia. Nezabúdam však ani na Vás, milé maminky. Aj Vy potrebujete špeciálnu starostlivosť , preto veríme, že aj Vy využijete našu ponuku a vyberiete si z bohatého sortimentu potrieb pre tehotenstvo a pôrod.
www.e-mama.sk

Návštívte nás osobne. Už aj v Poprade na ulici L. Svobodu 2689/76 Katarínka babyshop.

Obchod veľká katastrofa
Veci nekvalitne a pani napíše že deti sú jej insperaciou /????
Tak prečo predáva tsk hnusne zatuchnutú a nekvalitne veci vo chce aby tie deti dostali z jej veci hneď ekzém a kožné problémy ??? A aj dýchacie??? Veď mna z vašich veci stipe celé hrdlo a čo to chúďatko novorodenec ???co nemá ani imunitu !!!
Ďalšia vec keď niečo ponúkate na stránke tsk mate dodať taký tovar aký si objedná a nie že príde úplne niečo iné !!!

10. máj 2018
rinuska
autor

Pani Královičová ,
veľmi ma mrzí , že máte takúto skúsenosť , ale nemyslím si , že je teraz fér Vaše hodnotenie. Prosím nejednajte so zlosťou , ale s chladnou hlavou . Viackrát Vám bol odoslaný mail na centrum sk , ale vracia sa . Písala som Vám , že ak nie ste spokojná s tovarom samozrejme ho môžete ihneď vrátiť a platbu aj poštovné Vám vrátime . Zdá sa Vám , že 2 ks plienok a deka , dokonca cumlík , ktoré ste objednali sú zatuchnuté , dokonca Vás štípe hrdlo . Skutočne sa neviem k tomuto vyjadriť , plienky sú z nového originálneho balenia , cumlík je hygienicky zabalený .Deka taktiež priamo od výrobcu nevybalená . Preverím po odoslaní tovaru samozrejme . Deka sme s vami riešili , súhlasili ste s modrou . Cumlík išiel skutočne so vzorom psíka a nie slona , za to sa ospravedlňujeme . Prosím , nie je nutné zaplavovať mail nahnevanými komentármi , dokonca vyhrážkami SOI a pod. Požiadavky a predstavy o tovare môžu byť odlišne , to samozrejme akceptujeme . Snáď to nebude také zlé , Vaše negatívne hodnotenie je snáď druhé za 10 rokov .
ďakujeme za pochopenie Katka

10. máj 2018
rinuska
autor

Vážená pani Královičová ,dnes nás na Váš podnet navštívila Slovenská obchodná inšpekcia.S radosťou Vám oznamujem , že tovar ,ktorý ste označili ako zatuchnutý .. štípu oči a hanba fuj a podobne označila inšpekcia za absolútne v poriadku ,nezávadný , nezdal sa im ani zatuchnutý , ani nijak vadný. Prajeme Vám všetko dobré. Katka

15. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli