93 / 107

    Mate prosim receptik?

    15. jan 2016
    renikn
    autor

    Jasne 🙂
    4 bielky vyslakame na tuhú penu, postupne po lyziciach pridavame 400g kryst. cukru a dalej slahame dlho - dlho, kym sa cukor nerozpusti. Nakoniec pridame lyzicu Solamylu a potravinarsku farbu podla vlastnej fantazie 🙂
    Nastriekame na papier na pecenie v takom tvare, ako sa nám páci. Rúru predhrejeme na 130 stupnov a pecieme asi 15 minut, potom na 100 stupnov susime asi tak 30-40 minut.
    To susenie je velmi odlisne v roznych rurach, mozno treba trosku menej alebo aj viac... to si treba vyskusat kazdy na vlastnej rure. Ja mam teplovzdusnu elektricku ruru.

    15. jan 2016

    @renikn dakujem ti, akurat idem na to ;) drz palceky

    25. jan 2016

    @renikn a ako ich prosim skladujes nech nezvlhnu?

    25. jan 2016
    renikn
    autor

    Drzim 🙂 Skladovat najlepsie v dobre uzatvaratelnej doze. Plechovej alebo umelej, to je jedno. Sice ti neviem napisat ako dlho vydrzia, lebo u nich sa po nich vzdy len tak zaprási, takze nemaju sancu zvlhnut.. :D

    25. jan 2016
    renikn
    autor

    u nás chcelo byt ...

    25. jan 2016

    @renikn ten cukor sa nie a nie rozpustit :( vy to ako dlho slahate?

    25. jan 2016
    renikn
    autor

    @lola77 velmi dlho.. uz sa to rozpustilo?

    25. jan 2016

    @renikn nie :( dokonca som to zacala slahat nad parou :( necham to uz tak, budu len pre nas na skusku, tak uvidim ake budu...a kolko plechpv naraz susis v rure? Mne to tam vsetko totiz nevoslo :(

    25. jan 2016
    renikn
    autor

    podla mna nevadi, nebude sa to dat citit, ze sa neroztopil. Ja zvyknem susit po jednom tych 15 minut, potom vlozim vsetky na tu pol hodinu a necham v rure vychladnut

    25. jan 2016

    @renikn dakujem za rady a skvely receptik ❤️❤️❤️❤️ Uz ich robim druhy krat 😊

    5. feb 2016
    renikn
    autor

    @lola77 super 🙂 som rada, ze vam chutia 🙂

    5. feb 2016

    Ahoj 🙂 chcela by som sa opytat , po tom suseni v rure,ked rúru vypnes tak ich tam nechavas nech vychladnu?

    8. sep 2016
    renikn
    autor

    @beatka1988 Ahoj! Ano, zvykla som ich tam nechat, ale podla mna to nie je az tak dolezite. Ony by mali byt uz uplne suche.

    8. sep 2016