Jasne 🙂
4 bielky vyslakame na tuhú penu, postupne po lyziciach pridavame 400g kryst. cukru a dalej slahame dlho - dlho, kym sa cukor nerozpusti. Nakoniec pridame lyzicu Solamylu a potravinarsku farbu podla vlastnej fantazie 🙂
Nastriekame na papier na pecenie v takom tvare, ako sa nám páci. Rúru predhrejeme na 130 stupnov a pecieme asi 15 minut, potom na 100 stupnov susime asi tak 30-40 minut.
To susenie je velmi odlisne v roznych rurach, mozno treba trosku menej alebo aj viac... to si treba vyskusat kazdy na vlastnej rure. Ja mam teplovzdusnu elektricku ruru.
Drzim 🙂 Skladovat najlepsie v dobre uzatvaratelnej doze. Plechovej alebo umelej, to je jedno. Sice ti neviem napisat ako dlho vydrzia, lebo u nich sa po nich vzdy len tak zaprási, takze nemaju sancu zvlhnut.. :D
u nás chcelo byt ...
podla mna nevadi, nebude sa to dat citit, ze sa neroztopil. Ja zvyknem susit po jednom tych 15 minut, potom vlozim vsetky na tu pol hodinu a necham v rure vychladnut
Ahoj 🙂 chcela by som sa opytat , po tom suseni v rure,ked rúru vypnes tak ich tam nechavas nech vychladnu?
@beatka1988 Ahoj! Ano, zvykla som ich tam nechat, ale podla mna to nie je az tak dolezite. Ony by mali byt uz uplne suche.
Mate prosim receptik?