redakcia
14. aug 2019
1596 

Súťaž HARIBO Malý cukrár 2019 pokračuje - blížime sa do finále!

Rozžiarené pohľady, úsmev od ucha k uchu, detský smiech a sladko prevoňané kuchyne. Aj tak by sa dala popísať súťaž HARIBO Malý cukrár 2019, ktorá prebieha už od mája tohto roku, ako sme informovali v minulom článku. Máme za sebou prvé dve súťažné kolá a blížime sa nevyhnutne do finále! Ako nám to doteraz išlo? Poďme sa spolu pozrieť.

Image title

Pripomeňme si najskôr, že súťaž je určená pre dvojčlenné tímy (dospelý a dieťa), ktorých úlohou je vymyslieť sladký recept, upiecť ho a následne odfotiť. Kreativite sa medze nekladú. Jedinou podmienkou je do receptu zakomponovať obľúbené cukríky HARIBO. Do finále sa dostane z každého súťažného kola vždy jedna dvojica z kategórie dospelý a dieťa vo veku 5-8 rokov a z kategórie dospelý a dieťa vo veku 9-13 rokov.

Súťaž prebieha v Čechách a na Slovensku v 3 kolách:

1. súťažné kolo od 18.5.2019 do 30.6.2019

2. súťažné kolo od 1.7.2019 do 31.7.2019

3. súťažné kolo od 1.8.2019 do 31.8.2019

Finalisti z každého kola si zmerajú sily vo veľkom živom finále v Prahe, ktoré bude spojené s kulinárskymi zážitkami pre celú rodinu, ako aj s festivalom YOU FEST. Veľké finále prebehne od 13. septembra 2019 do 14. septembra 2019.

Výsledky prvých dvoch súťažných kôl

Máme ohromnú radosť, že sa do súťaže prihlásilo toľko šikovných detičiek i dospelých. Vaše nápady boli všetky vynikajúce a pre našu porotu bolo veľmi ťažké rozhodnúť! Mrknite na výherné fotografie, ale upozorňujeme vás dopredu - budú sa vám zbiehať slinky! Výtvory vyzerajú jednoducho skvele.

V prvom kole vyhral úžasne ozdobený černicovo-malinový cheesecake, ktorý v piknikovom košíku zvedie jednoducho každého, a veľmi originálne postavená HARIBO torta, ktorá zároveň pôsobí ako optická ilúzia.

Image title

Image title

V druhom kole to bola rozprávková torta s malinovým krémom, ktorá obmäkčí aj to najtvrdšie srdce, a hravo vyložený HARIBO náklad. Kto by si niečo také neželal domov na stôl?

Image title

Image title

To ale, samozrejme, nie je všetko. Okrem týchto neodolateľných dobrôt sme dostali celý rad ďalších, u ktorých sa zastavuje dych aj tým najzarytejším odporcom sladkého. Na ostatné zaslané fotografie sa môžete pozrieť tu.

Poďte tiež súťažiť!

Stále ešte máte možnosť hrať s nami. Súťaží sa o kuchynské roboty Kenwood, s ktorými bude varenie aj pečenie hračka. Kenwood Cooking Chef, Kenwood Titanum a Kenwood Prospero si poradí s drvením ľadu, mixovaním koktailov, miešaním cesta aj mletím mäsa. Získate tak multifunkčného pomocníka do kuchyne, ktorý vám ušetrí čas i riad.

Finalisti zároveň získavajú pre seba a až 2-členný sprievod zážitkový víkend v Prahe, ktorý obsahuje:

• cestu do Prahy priamo z vášho bydliska a späť,
• ubytovanie,
• spoločnú večeru v luxusnej reštaurácii Riccarda Lucqueho,
• zážitkové pečenie v škole varenia Laboratoro, kde budú vybraní víťazi,
• vstup na You Fest.

Desiata nahraná fotografia v každom kole bude navyše odmenená darčekovým balíčkom HARIBO, ktorý obsahuje 1 kg cukríkov HARIBO Goldbären a plyšového medvedíka, to všetko vo farebnom cestovnom vaku na chrbát.

Stretnite sa s HARIBO v Mirakulu

Vezmite svoje milé deti a vydajte sa s nami stráviť deň do obľúbeného rodinného parku Mirakulum. Budú sa hrať hry, bude sa súťažiť, bude to proste veľká sranda! Akcia sa odohráva už 24. augusta. Viac informácií nájdete aj na oficiálnom webe.

Nuž, nie je na čo čakať. Máte originálny nápad na sladkú dobrôtku a chcete stráviť príjemný čas so svojím synčekom či dcérkou a navyše s vidinou sladkej odmeny? Tak hurá do varenia, kým je ešte čas! Súťažte s nami aj vy.

-----

Tento článok vyšiel s podporou HARIBO

Začni písať komentár...

Odošli