. Suroviny: 1 konzerva cíceru (príp. cca 250 g uvareného) 3 – 4 vajcia (podľa veľkosti) 100 g cukru 70 g kakaa 1 malý pomaranč 1 ČL sódy bikarbóny
Postup: Cícer rozmixujeme dohladka. Pridáme vajíčka, cukor, kakao, sódu a šťavu z pomaranča (prípadne môžeme pridať pomaranč aj s dužinou a dôkladne ho rozmixovať). Cesto dáme do vymazanej malej bábovkovej formy (príp. malej tortovej) a pečieme pri 170 C cca 1 hodinu. Necháme vychladnúť a vyklopíme.
TOP TIP: Cíceru sa nemusíte obávať, v bábovke vôbec nie je cítiť.
.
Suroviny:
1 konzerva cíceru (príp. cca 250 g uvareného)
3 – 4 vajcia (podľa veľkosti)
100 g cukru
70 g kakaa
1 malý pomaranč
1 ČL sódy bikarbóny
Postup:
Cícer rozmixujeme dohladka.
Pridáme vajíčka, cukor, kakao, sódu a šťavu z pomaranča (prípadne môžeme pridať pomaranč aj s dužinou a dôkladne ho rozmixovať).
Cesto dáme do vymazanej malej bábovkovej formy (príp. malej tortovej) a pečieme pri 170 C cca 1 hodinu. Necháme vychladnúť a vyklopíme.
TOP TIP:
Cíceru sa nemusíte obávať, v bábovke vôbec nie je cítiť.
Za recept ďakujeme @adkat13