11 / 31
    Cícerová bábovka od adkat13

    .
    Suroviny:
    1 konzerva cíceru (príp. cca 250 g uvareného)
    3 – 4 vajcia (podľa veľkosti)
    100 g cukru
    70 g kakaa
    1 malý pomaranč
    1 ČL sódy bikarbóny

    Postup:
    Cícer rozmixujeme dohladka.
    Pridáme vajíčka, cukor, kakao, sódu a šťavu z pomaranča (prípadne môžeme pridať pomaranč aj s dužinou a dôkladne ho rozmixovať).
    Cesto dáme do vymazanej malej bábovkovej formy (príp. malej tortovej) a pečieme pri 170 C cca 1 hodinu. Necháme vychladnúť a vyklopíme.

    TOP TIP:
    Cíceru sa nemusíte obávať, v bábovke vôbec nie je cítiť.

    Za recept ďakujeme @adkat13

    18. apr 2017