Sójové kocky zalejte zeleninovým bujónom a nechajte 15 minút postáť. Medzitým si urobte pác z kečupu, horčice, oleja, korenia, vegety, sójovej a worchesterovej omáčky. Napučané kocky zlejte a vložte na chvíľu do pácu. Bujón nevylievajte, ešte sa vám zíde. Na oleji speňte pór, pridajte napácované maso, na plátky pokrájané šampiňóny, prípadne inú zeleninu, zaváranú uhorku a pod., podlejte bujónom a ešte chvíľu poduste. Ak je omáčka riedka, zahustite ju solamylom. Ako príloha je vhodná ryža.
Sojové kocky:
POTREBNÉ PRÍSADY
balenie sójových kociek ,zeleninový bujón, pór, 1 konzerva šampiňónov, príp. inej zeleniny, 3 PL kečupu, 2 PL horčice, 1 PL oleja, 1 PL sójovej omáčky, 1 PL worchesterovej omáčky, vegeta, mleté čierne korenie.
POSTUP PRÍPRAVY
Sójové kocky zalejte zeleninovým bujónom a nechajte 15 minút postáť. Medzitým si urobte pác z kečupu, horčice, oleja, korenia, vegety, sójovej a worchesterovej omáčky. Napučané kocky zlejte a vložte na chvíľu do pácu. Bujón nevylievajte, ešte sa vám zíde. Na oleji speňte pór, pridajte napácované maso, na plátky pokrájané šampiňóny, prípadne inú zeleninu, zaváranú uhorku a pod., podlejte bujónom a ešte chvíľu poduste. Ak je omáčka riedka, zahustite ju solamylom.
Ako príloha je vhodná ryža.
Dobrú chuť