1 / 171
    Rebeke k 2.narodeninam :o)

    krásne tortičky moja 😉

    31. máj 2013

    @bebemaly Dakujem 😀

    1. jún 2013

    krásna je táto, moja dcérka lienky miluje 🙂 šikulka si

    9. feb 2014

    @bobi3 Dakujem 🙂

    9. feb 2014

    Môžem sa opýtať ako ste urobili tie tikadlá ? Je to stočený drôt ? Ďakujem

    18. apr 2014

    @lubka1987 Ano,je to drot 😀

    18. apr 2014

    dobrý, chcela by som sa spýta ako ste postupovali pri pečení tejto tortičky, upiekli ste okrúhle korpusy a potom ste ich ukladali do oválnej nádoby? dakujem daniela. je ozaj velmi podarená.

    7. máj 2014

    Krásne,šikovnica-šikovná,treba piecť aj na objednávku a fin.si pomôcť!

    30. máj 2014

    @danielka81 Prepač,ja som si vobec nevšimla tvoj koment...Dakujem 🙂 Nie,ja mam taku vačšiu nerezovu misku upiekla som v nej korpus a potom som trošku dotvarovala punčovinou...ale aj tak sa da,tak sa chystam robit loptu 🙂)

    30. máj 2014

    @srdiecko873 Dakujem 🙂

    30. máj 2014
    30. máj 2014

    @rastulka ahoj! tu misku nerezovu mas z ikei? ako si prosim robila korpus? dakujem za recept 🙂 dcera ma v juni 4 a uz mam plan po tejto tvojej krasnej ukazke torty robit lienkovu oslavu 🙂

    2. jún 2014

    @cbambu Ahoj,odpisujem už asi neskoro,hamba mi na hlavu,ale nestiham....
    Ja mam taku obyčajnu mysku vačšiu,už ani neviem kde som kupovala ale určite nieje z ikei 😀 Nam chuti najviac mramorak,je naj naj....

    6. jún 2014

    @rastulka vobec nevadi, ze si odpisala neskor hlavne ze si odpisala. dakujem! mozes mi prosim dat recept na ten mramorak na velkost tej misky a aky krem si davala? dakujem!

    6. jún 2014

    @cbambu 🙂 Mramorový korpus /skopčovane 🙂 /

    250 g hl. múka 1 pr. do pečiva 4 vajcia 240g práš. cukor 150ml oleja 100 ml teplá voda kakao (asi 2 lyžičky) ...1. miska - vyšľahať bielky s polovicou cukru ...2.miska - vyšľahať žĺtky s druhou polovicou cukru, postupne prilievame olej, vodu, pridáme múku s pr. do pečiva (stále šľahať). Nakoniec pridáme sneh z bielkov. ...Tretinu cesta dáme do misky a zafarbíme kakaom. ...Do vymastenej a vysypanej formy dáme do stredu lyžicu tmavého cesta, na to dve lyžice bledého cesta.. na to znova lyžicu tmavého cesta a zas dve lyžice bieleho a takto stále opakujeme. ...Pečieme pomaly, približne na 150 stupňov a vôbec sa netrúsila

    Ta myska ma priemer 26cm a hlbku 14cm,ja som v nej robila 1,5davky mramoraku+pribinačkovy krem+ovocie.....bola to mega lienka 😀

    6. jún 2014

    @rastulka DAKUJEM! si super! vyskusam a potom dam info 🙂 pribinacikovy krem sa ako robi? tvaroh s cim ? dakujem!

    7. jún 2014
    14. jún 2014

    @rastulka Tak cez vikend bol ten velky den nasej malej a ja som robila tortu podla teba. AAAAA vysledok bol neskutocny DAKUJEEEEMMMM!!!!! bola som za hvezdu🙂

    23. jún 2014

    @cbambu To som rada 🙂 AAAA Malej všetko najlepšie,hlavne vela zdravia prajeme 🙂

    23. jún 2014

    @rastulka neda mi to, ale vdaka teba a tvojej torte (receptu) som uz trikrat zahviezdila!!!! DAKUJEMMMMM!!!! zeny odporucam tuto tortu vsetkymi 10 🙂

    30. aug 2014

    @cbambu Tešim sa! Ale vobec to nieje vdaka mne,ale vdaka Tebe,bo ja vždy hovorim,že varit a piect treba zo srdca s laskou a uspech je zaručeny 🙂 Si šikulka 🙂

    2. sep 2014