1 / 1

    Moc si ich podsypavala mukou podla mna. Co najmenej muky sa ma pouzit pri valkani.

    2. feb 2023

    @lucasam ahaaaa no ja som podsypavala ako bláznivá 😅 pretože inak sa mi lepili nabudúce teda asi viac múky do cesta a menej na dosku 😬

    2. feb 2023

    mozem poprosit recept dakujem

    2. feb 2023

    Vies co,ale moja svokrusa-lokšova bohyna,ich tiez dost múči,ale aj 2-3x pocas pecenia vytrie panvicu suchym servitkom a zbavi ju tak tej muky..takze asi kapku menej muky na doske a aj pretriet panvicu pri peceni a dat prex tu suchu muku. Ona potom sa lepi na tie nove a nove lokse a moze robit neplechu

    2. feb 2023

    Ale mas ich krasne! Podla mna semtam hnede oko na nich je znak ze su proste mnam!

    2. feb 2023

    Aj ja som robila s maslom

    2. feb 2023

    @raduska12 cierne pripekance k tomu patria. Ked prababka robila na kachliach, tak tie pripekance boli to najlepsie

    2. feb 2023

    je to múkou... čím menej sa podsypáva, tým lepšie. A ja tam teda vždy mrksnem trošku bravčovej masti a vytieram zbytky servítkom

    2. feb 2023

    Staci omiest lokse pred pecenim pomoze urcite

    2. feb 2023

    Ja loksu poprehadzujem v ruke predtym ako ide na panvicu,aby z nej popadalo co najviac muky a po kazdej spravenej utriem panvicu servitkou,lebo to by tam moc priharalo

    2. feb 2023

    Ja medzi pečením utieram panvicu papierovou utierkou - zbavím sa tak pripalenej múky a lokše sú čistejšie.

    2. feb 2023