plnka: kozi syr alebo bryndza, nadrobno nasekane spareny spenat, ozmazena slanina, pretlaceny, cesnak, sol, korenie, torchu olivoveho oleja a ak mate radi pikantnejsie tak aj trochu chilli papriky..vsetko poriadne zmiesat a touto plnkou naplnit kuracie prsia... naplnene kuracie kapsy poukladam zvlast na alobal, okorenim, pridam trochu oleja a cervenej papriky a pevne zbalim do alobalu, takto pokracujemm so vsetkymi..takto sa maso skor spravi, je viac stavnatejsie a plnka nevytecie...a peciem cca 30min
plnka: kozi syr alebo bryndza, nadrobno nasekane spareny spenat, ozmazena slanina, pretlaceny, cesnak, sol, korenie, torchu olivoveho oleja a ak mate radi pikantnejsie tak aj trochu chilli papriky..vsetko poriadne zmiesat a touto plnkou naplnit kuracie prsia... naplnene kuracie kapsy poukladam zvlast na alobal, okorenim, pridam trochu oleja a cervenej papriky a pevne zbalim do alobalu, takto pokracujemm so vsetkymi..takto sa maso skor spravi, je viac stavnatejsie a plnka nevytecie...a peciem cca 30min