@luciabartulovic ahoj, taka uplne jednoducha, bud detske piskoty alebo piskota, ale lepsia je z piskotoveho cesta ale s detskymi piskotami je to taka rychlovka...
ma 2 plnky, prva je z 250ml mascarpone a vanilkoveho pudingu /ja som uvarila hustejsi zlaty klas a po vychladnuti som to zmiesala z mascarpone/
a druha plnka je z 250ml mascarpone a 300ml kyslej smotany
a uz som iba vrstvila piskota, najprv polovica pudingovomascarponovej plnky, potom jahody/ale aj mandarinky, ananas, kiwi chutia dobre alebo ake ovocie mate radi/, zvysok pudingovomascarponovej plnky, potom isla opat piskota, nastruhana cokolada, a posledna vrstva isla mascarpone s kyslou smotanou, na vrch som pouzila cokoladovy topping a vidlickou som dosiahla ten mramorovy efekt, potom uz iba na 6-8hodin do hladnicky ale ak to robis pre navstevu tak nechaj aj celu noc lebo lepsie drzi tvar, ja som vcera po 6hodinach jedla lebo sme mali chut a este nebola uplne stuhnuta ale nerozpadavala sa, a na ozdobenie okraja torty som pouzila posekane oprazene mandle...
Toto niekedy vyskúšam mňam .,🙂🙂
použila si klasickú piskotu, alebo detské piskoty??
@nikuska1987 detske piskoty..🙂 ale kludne mozes aj klasicku piskotu dat len s detskymi je to taka rychlovka..🙂
Ďakujem .🙂 🙂
mnaaam, co to je za torticku? 🙂