ano, receptik prosime 🙂
@gabccia baklazan nakrajas na cca 3mm hrube pasiky, osolis z oboch stan a nechas "vyplakat" 30min, medzitym si robim plnku, bryndza alebo kozi syr, pazitka, cesnak a paprika mleta, v podstate na sposob bryndzovej natierky, ked je baklazan vyplakany tak ho servitkou poutieram aby bol suchy a naolejujem olivovym olejom kazdy platok a zmazim postupne na grill panvici alebo hociakej inej, hlavne aby nelepila baklazan, znazim pokial nie je upeceny a dam ho odlezat na tanier, pockam pokial vychladne a uz iba vrstvym/baklazan natierka,baklazan,natierka/, pre zjednodusenie to robim tak ze si baklazan natriem natierkou a nakoniec to iba poukladam na seba, podledny bakladan nenatieram a dam o schladit do chladnicky aspon na 30min a po vybrati nakrajam na rezy, niekedy to robievam takto ako to je na fotke, niekedy to robievam do rolady alebo niekedy stocim kazdy platok zvlast
mozem poprosit recept? dakujem