receptík ,,,prosím -dakujem .-)
@maminka1107
@miamajka idem pridat este jednu fotku s tym ako to prekladat lebo sa to tazsie vysvetluje a lepsie raz vidie ako stokrat pocut..
a treba na to iba vajicko, listkove cesto, husty puding, ja som pouzila zlaty klas a vanilkovy cukor a posypane to je nastruhanymi mandlami..
najprv treba uvarit puding aby vychladol, medzitym si vyvalkam listkove cesto a urobim tie "formicky" kraje natriem vajickom a do stredu dam lyzicu uz studeneho pudingu a posypem mandlami, dam do rury na 20min na 200°C a hotovo...
cize si iba urobim z listkoveho cesta kocky, kraje natriem vajickom
pozeram, ze tie rohy si dajako zatocila? to aby nevytekal puding?z ostatnych rohov nevytecie?to cesto sa vyvalka na tenko?
@kuratenko80 nie, to je iba tak zlozene, druha fotka je uz aj z postupom skladania tohoto tvaru, puding je husty aby nevytiekol, cesto sa vyvalka na mozno 2-3mm, predtym som zvykla takym sposobom robievat buchty ale vzdy to bolo take splastene kedze tiez pudingu nedovolila cestu vyrast ale tymto sposobom vyzeraju krajsie kedzie tie boky su zlozene, puding je iba v strede takze to aj pekne vyrastie...
mnam, poprosim ta ako robis? dakujem 😉