68 / 172
    zdrave chrumkanie k telke...opekaný cícer
    puffu
    autor

    suseny cicer nechame cez noc vo vode, dame ho uvarit v jemne osolenej vode cca 20-30min, potom cicer scedim a necham ho nech vychladne, po vychladnuti pridam trochu oliv.oleja a sol a dam na pecac a peciem v rure vyhriatej na maximum 20-25min alebo pokial nezhnedne, treba kontrolovat... daju sa pouzivat rozne kombinacie korenia, podla vasich chuti...🙂 nam to velmi chuti...

    29. mar 2014

    @puffu ahoooj, to je super napad, akurat to papkame 🙂 je to dobre ako pises, pred TV akurat....ja som to piekal na 180 stupnov ale sa mi to zda troska vysusene, nemala som to piect na viac?

    5. máj 2014
    puffu
    autor

    @lenkaleg ja mam ruru pustenu na maximum, ked to pecies kratko tak je to potom take suche, cicer je lepsi taky prepeceny, vtedy je chrumkavy, cize sa neboj nechat nech zhnedne. nabuduce nechaj dlhsie alebo pridaj stupne v rure a ked sa vam bude zdat opat suchy tak potom ked to budes robit 3krat tak nechaj este dlhsie...🙂

    5. máj 2014

    do tretice to hadam vide, mne sa uplne scvrkne ten cicer v trube, uz ho nemam napucany ako ked ho dam na plech. a na tvojej fotke je uzasny ☹(((..........nieco musim robit zle.

    7. máj 2014
    puffu
    autor

    @lenkaleg a nechavas ho namoceny cez noc?, potom scedis, uvaris a nechas vychladnut? Z konzervy som este nerobila ale ak robis nahodou z nej tak ho nechaj nech vyschne a potom daj do rury...inak nechapem preco a co mozes robit inak..

    7. máj 2014

    necham ho namoceny cez noc a poobede som ho vcera robila, krasne napucany , idem ho dat varit cca tych 30 minut a necham ho chvilku vychladnut asi v tom bude problem ze ho nenecham uplne vychladnut mozno nejakych 10 minut....neviem, nevadi, budem skusat dalej 🙂

    7. máj 2014