@lenkaleg ja mam ruru pustenu na maximum, ked to pecies kratko tak je to potom take suche, cicer je lepsi taky prepeceny, vtedy je chrumkavy, cize sa neboj nechat nech zhnedne. nabuduce nechaj dlhsie alebo pridaj stupne v rure a ked sa vam bude zdat opat suchy tak potom ked to budes robit 3krat tak nechaj este dlhsie...🙂
do tretice to hadam vide, mne sa uplne scvrkne ten cicer v trube, uz ho nemam napucany ako ked ho dam na plech. a na tvojej fotke je uzasny ☹(((..........nieco musim robit zle.
necham ho namoceny cez noc a poobede som ho vcera robila, krasne napucany , idem ho dat varit cca tych 30 minut a necham ho chvilku vychladnut asi v tom bude problem ze ho nenecham uplne vychladnut mozno nejakych 10 minut....neviem, nevadi, budem skusat dalej 🙂
suseny cicer nechame cez noc vo vode, dame ho uvarit v jemne osolenej vode cca 20-30min, potom cicer scedim a necham ho nech vychladne, po vychladnuti pridam trochu oliv.oleja a sol a dam na pecac a peciem v rure vyhriatej na maximum 20-25min alebo pokial nezhnedne, treba kontrolovat... daju sa pouzivat rozne kombinacie korenia, podla vasich chuti...🙂 nam to velmi chuti...