66 / 172
    pomaly pecene bravcove kare na vine so zemiakovou kasou s kozim syrom

    môžem poprosiť recept? ďakujem

    28. mar 2014
    puffu
    autor

    @stanislava111 bravcove kare alebo ine bravcove maso, osolim, kororenim a obalim v muke, zprudka osmazim na oliv.oleji a dam do zapekacej misky, cibulu si nakrajam na osminky(ale v podstate je jedno ako je nakrajana), 3strucky cesnaku, 2-3 susene paradajky tiey nasekane na drobno osmazim vo vypeku z masa, pridam od oka cervene vino, max. 2dc, necham trochu prevriet a pridam trochu masla a bobkovy list a zalejem tym maso, ak je omacky malo tak pridam aj vodu, namiesto susenych sliviek sa da kludne pouzit aj lekvar, nejaky dzem alebo aj med...uz podla chuti...misku zakrijem alobalom a dam do rury na 2 hodinky, teplotu postupne znizujem, niekedy ak sa mi chce tak poslednych 15min opat pridam teplotu na max a dam dole alobal, ale nie je to nutne...zemiakova kasa je zmiesana s kozim syrom a pridala som aj trochu masla a mlieka..poslednu dobu dom si oblubila pomale varenie v rure, maso je fakt jemne

    28. mar 2014

    vyzerá to výborne.... veľmi pekne ďakujem za recept, zajtra vyskúšam.... často u Vás beriem inšpiráciu, nikdy nesklamalo... 🙂

    28. mar 2014
    puffu
    autor

    @stanislava111 tak to ma velmi tesi...🙂

    28. mar 2014

    tak odskúšané- len s malou zmenou, dala som hovädzie mäso.... ako zvyčajne nesklamalo.... super kombinácia ingrediencí.... ďakujem za receptík... 🙂

    3. apr 2014
    puffu
    autor

    @stanislava111 tak to som rada ze chutilo...🙂 ja som vcera tiez robila z hovadzieho...:D

    3. apr 2014

    @puffu Nechala som sa inšpirovať a dnes to už aj vyváram 🙂

    1. jún 2014