52 / 172
    spagety s kozim syrom a kuracim masom
    puffu
    autor

    ako prve si dam prevret vodu na spagety a uvarim ich,medzitym si nakrajam maso na tenke rezance, osolim, okorenim, oliv.olej a zprudka osmazim pokial nie je maso hotove, medzitym si nakrajam sampinony, susene paradajky, cesnak a spenat...ked je maso hotove vyberiem ho z panvice, na tej istej panvici si na troche oliv.oleja osmazim cesnak, pridam sampinony a ked su skoro pripravene pridam kuraice maso a kozi syr(mozete pouzit aj karicku alebo iny syr) a 5pl vody zo spagiet, ak to je priliz huste tak pridajte aj normalnu vodu, v tejto faze by mali byt spagety hotove, scedim ich a pridam ich k masu, hned pridavam aj susene paradajky a spenat, povarim cca1-2min a jedlo je hotove, ak treba tak dokorente..
    doba pripravy nie je urcite dlhsia ako 20min

    8. feb 2014

    mnám, vyzerajú famozne 🙂...

    9. feb 2014