@viacmiesta ahoj..kozi syr si rozmiesam aby bol kremovejsi a lahsie sa s nim robilo, pridam trochu oliv oleja, nadrobno nasekanu cervenu cibulu a pazitku alebo trochu petrzlenvej vnat(bud jedno alebo druhe), samozrejme mnozstvo treba prisposobovat mnozstvu kozieho syra, netreba to s tou cibulou zbytocne prehanat a uz iba sol a cierne korenie, niekedy pridavam aj trochu cervenej mletej papriky a natierka ma potom nadych doruzova...
dakujem ste mila, mam este jednu otazku, moj dedo ked urobi kozi syr, ked je cerstvy mne osobne chuti ale dedo ho necha ostat a on o jedava tak, natierka je z cestveho lebo taky ako rozmiesam, je skor tuhy, ked postoji tak nadobuda formu ako napr brynza, dakujem
@viacmiesta ak nevadi tak si tykajme...🙂 a na natierku je urcite lepsi ten odstaty syr kedze ma mat skor konzistenciu ako bryndza, taky cerstvy je najlepsie jedavat len tak ...ja zboznujem syry, korbaciky atd takze takeho deda by som brala hned...🙂
dobry, mozem poprosit recept, krasne a urcite chutne aj ostatne receptiky