maso si pomeliem, zvycajne robim 50 na 50 /hovadzie a bravcove/ ale kldne moze byt iba bravcove...nadrobno nakrajanu cibulu osmazim na oleji, pridam nadrobno nasekanu mrkvu a petrzlen/netreba vela, staci 1/3, ked je zelenina napoly ubarena prida pomlete maso, a smazim pokial ne je uvarene, ochutim horcicou, pretlakom, solou, c.korenim, cesnakom, trochou chilli, na dno pekaca dam maso a poriadne ho postlacam, urobim zemiakovu kasu, ale aby nebola hrudkova ale kremova..potom uz iba dam kasu do dekoracneho vrecka a nadekorujem na maso, nemusite to dekorovt vreckom staci ak to date navrch a vidlickou urobite vlnky, potom uz iba zapiest do rury vyhriatej na max. na cca 20-25min, pokial vrch nezhnedne
maso si pomeliem, zvycajne robim 50 na 50 /hovadzie a bravcove/ ale kldne moze byt iba bravcove...nadrobno nakrajanu cibulu osmazim na oleji, pridam nadrobno nasekanu mrkvu a petrzlen/netreba vela, staci 1/3, ked je zelenina napoly ubarena prida pomlete maso, a smazim pokial ne je uvarene, ochutim horcicou, pretlakom, solou, c.korenim, cesnakom, trochou chilli, na dno pekaca dam maso a poriadne ho postlacam, urobim zemiakovu kasu, ale aby nebola hrudkova ale kremova..potom uz iba dam kasu do dekoracneho vrecka a nadekorujem na maso, nemusite to dekorovt vreckom staci ak to date navrch a vidlickou urobite vlnky, potom uz iba zapiest do rury vyhriatej na max. na cca 20-25min, pokial vrch nezhnedne