cim ochucujes? na akom oleji varis? olivovy?
@inka070707 ahoj, ano pouzivam iba olivovy olej a kuracie maso ochucujem solou, ciernym korenim, ak mate radi pikantne tak aj cayanske korenie, ked mam po ruke citron tak dam aj stavu z 1/2 citrona..skoro do kazdeho jedna pridavam trosku kurkumy, v podstate to v jedle ani nie je citit ale vraj je to dobre na precistenie mozgovych buniek a ako prevencia proti alzheimeru jedine to nepouzivam v jednach ktore chcem mat biele, napriklad nejake spagety a podobne kedze kurkuma je oranzova tak trosku jedlo zafarbi
Mnam,skusim 🙂
kuracie nakrajame na rezance, osolim, okorenim, pridam trochu oliv.oleja a premiesam, dam smazit naa rozpalenu panvicu, zatial co sa kuracie smazi, nakrajam sampinony, cervenu papriku, chilli papriku,paradajku, cesnak a spenat, ked je kracie urobene, dam ho na tanier, na tej stej panvci si na troske oli.oleja osmazim cesnak s chilli a cervenou paprikou, pridam sampinony, porestujem, pridam paradajky, uvarene kuracie maso a trosku kozieho syra(moze byt aj iny syr, syrokrem.napr jeden trojuholnik z karicky), necham roztopt a pridam spenat..hotove za 15min...my to jedavame bud s cerstvym salatom, alebo iba tak ako to je alebo uvarim ryzu