@lenkaleg nie, prave hovadzie je najlahodnejsie ked je osmazene na medium alebo potom pomaly pecene v rure na malo stupnov, taky lepsi a rychlejsi postup je hovadzie maso narezat na steaky, osolit, okorenit a zprudka ozmazis z oboch stran,stavi po 2-3 minuty z kazdej strany, podla hrubky steaku a nechas na taniery vychladnut, potom nakrajas a pridas to do jedla uz ako je spomenute v recepte
Suroviny: hovadzie steaky alebo kacacie prsia, zeleninu podla vlastneho vyberu- ja pouzivam mrkvu( nakrajanu na tenkepasiky cez skrabku), sampinony, zelenu fazulu, kidney fazulu, jarna cibulka a rukola( jedna hrst), omacka( slivkova alebo sojova)...
Postup: na oliv. oleji osmazime hovadzie alebo kacacie prsia, dame na tanier a nechame maso odpocinut predtym nez ho nakrajane na pasiky.. Osolime a okorenime po nakrajani. V tej istej panvici si osmazime mrkvu a sampinony, o 1-2 min pridame jarnu cibulku a zelenu fazulku a nakrajane maso. Pridame 3-4 pl. lyzice slivkovej onacky( alternativy: sojova omacka alebo 2c. lyzice slivkoveho dzemu alebo med). Medzitym si dame varit nudle co vracej osolenej vody. Pred koncom pridame kidney fazulu z konzervy( predtym ju premyvam) o cca 1min. ako posledne pridame uvarene nudle a nakrajanu rukolu. Nechame to 1 min spolu smazit aby sa chute spojili a jedlo je hotove. Cela priprava netrva dlhsie ako 30min