10 / 172
    kuracia rolada zabalena v slanine plnena spenatom, sunkou a syrom
    puffu
    autor

    tenke pasiky slaniny(napr. pancetta) poukladam na potravinarsku foliu aby sa mi maso lepsie rolovalo, este ho zvyklem preklepat mlatkom na maso aby sa to lepsie spojilo dokopy, davam vedal seba tri platky slaniny, potom nakrajam kuracie na tenke platky, akokeby na rezne, tiez vyklepem, pouladam na slaninu a este to aj na slanine preklepem aby bolo maso tensie(nie je potrebny jeden kusok masa v celku,lebo ked to potom preklepes este vsetko spolu tak sa to pekne spoji), osolim, okorenim, poukladam cerstvy spenat na prsia, sunku, a na sunku som dala spenatovu plnku(sparim cerstvy spenat vo vriacej vode, vyberiem, vymackam z neho vodu a nakrajam nadrobno, pridam tam cesnak, 2-3 syrecky, sol a c.korenie) a postruhala som trosku syra na spenatovu plnku a zrolovala som to, dala som to na pekac a do rury na 50min, plnku mozete v podstate urobit akukolvek, a este ked uz boli rolady na pekaci tak som na nich dala trosicku c.papriky a oliv.oleja..

    13. jan 2014