vyzerá úžasne.Odporúčam soliť až na konci alebo najlepšie až pri servírovaní-nevyschne a bude šťavnatý
Takto ho robím i ja, no ešte ho pred odležaním pokvapkám i citrónovou šťavou, alebo šťavou z limetky.
a tie zemiaky su pecene s cibulkou?
@luciabartulovic ano... nadrobno nasekanu cibulu oprazim na masle a potom tym pomastim zemiaky a posypem este trochou susenej petrzlenovej vnate alebo majorankou...
v nedelu idem na to 🙂
vyzera to skvele 🙂 mnam
lososa umyt, osusit,osolit, okorenit, na 3-4 porcie, staci pretlacit 3-4 struciky cesnaku, pridat trochu oliv. oleja a nacapat to na losos, ak mate cas tak ho nechajte aspon 30min odlezat, ak nie tak staci aspon 15min, potom uz iba zprudka orestovat na panvici, ja to robim tak, ze 3min stranou kde bola koza, 1min na druhej strane a potom dam este zapiect do rury na 5min s troskou masla navrchu
ako prilohu som zvolila zemiaky s cibulou a majorankou a salat s medovo-citronovym dressingom
hotove do 30min a menej...