@elanor S dvoma plechmi v mojej rúre nikdy nie je taká dobrá rovnomerne prepečená chrumkavá.
Ja pizzu vyberiem z mrazáka, potom pustím rúru a pizzu nechám tých 10 min. kým sa rúra zohreje, vonku. Nie je úplne rozmrazená ale nie je už ani ako betón. V pohode by sa dala podľa mňa rozrezať na polovicu. Nabudúce skúsim.
A okrem toho nebudú špinavé 2 plechy ale len jeden.
@premamu vzdy mam 2 plechy a vzdy su obe chrumkave, a kedze pouzivam papier na pecenie alebo foliu na pecenie, plechy spinave niesu. Takze aj tento aspekt je zanedbatelny.
ale tak beriem, ze niekoho to asi bavi fidlikat zmrnutu pizzu, len z principu aby vliezli 2 ja jeden plech. kazdy podla "chuti"
a akoze rezali take tvrde zmrznute pizze?
to je uz teda omnoho jednoduchsie narvat do rury 2 plechy, ale sak neva, no...