pr_clanok
18. jún 2024
99 

Cíťte sa opäť vo svojej koži: Skúsenosti s biorezonanciou

Predstavte si, že máte energiu a vitalitu, ktorú ste si vždy priali. Práve biorezonancia môže byť kľúčom, ktorý otvára dvere k lepšiemu zdraviu. Čoraz viac žien objavuje výhody tejto alternatívnej metódy liečby, ktorá ponúka prírodný prístup k riešeniu rôznych zdravotných problémov. V tomto článku sa s vami podelíme o skúsenosti žien, ktoré vďaka biorezonancii našli úľavu od svojich ťažkostí a zlepšili celkovú pohodu v živote.

Čo je biorezonancia

Biorezonancia je terapeutická metóda, ktorá využíva elektromagnetické frekvencie na diagnostiku a liečbu rôznych zdravotných problémov. Základným princípom biorezonancie je, že každá bunka, tkanivo a orgán v tele má svoje vlastné špecifické frekvencie. Keď sú tieto frekvencie narušené, môže dôjsť k zdravotným problémom. Biorezonancia pomáha identifikovať tieto nerovnováhy a obnoviť správne frekvencie v tele, čím podporuje samoliečbu a celkové zdravie. Ak vás zaujíma viac o tom, čo je biorezonancia a ako môže prispieť k vášmu zdraviu, pokračujte v čítaní a zistite viac.

Ako prebieha biorezonančná terapia

Sedenie biorezonancie je neinvazívny a pohodlný proces, ktorý sa začína konzultáciou s terapeutom. Počas tejto konzultácie terapeut preberie vaše zdravotné problémy a ciele liečby. Následne sa špeciálne zariadenie, ktorým analyzuje energetické frekvencie vášho tela.

Pred terapiou

Pred samotnou terapiou je dôležité prísť s otvorenou mysľou a byť pripravený na relaxáciu. Odporúča sa piť dostatok vody a vyhnúť sa ťažkým jedlám.

Počas terapie

Počas terapie budete pohodlne sedieť alebo ležať, zatiaľ čo zariadenie bude snímať frekvencie vášho tela. Tento proces je bezbolestný a mnohí klienti ho popisujú ako veľmi relaxačný. Terapeut môže na základe výsledkov okamžite prispôsobiť liečbu tak, aby harmonizoval energetické pole vášho tela.

Po terapii

Po terapii sa môžete cítiť uvoľnene a osviežene. Niektorí ľudia zaznamenávajú zlepšenie už po prvom sedení, zatiaľ čo iní potrebujú viac sedení na dosiahnutie optimálnych výsledkov. Dôležité je dodržiavať odporúčania terapeuta a pokračovať v terapii podľa potreby.

Chronická únava a oslabená imunita

Mnohé ženy zistili, že biorezonancia im pomohla pri riešení ich zdravotných problémov. Prečítajte si v nasledujúcich riadkoch niektoré z ich skúseností.

Chronická únava môže byť spôsobená rôznymi faktormi, ako sú stres, nedostatok spánku, zlý životný štýl alebo zdravotné problémy. Biorezonancia pracuje na princípe harmonizácie frekvencií v tele, čím pomáha obnoviť energetickú rovnováhu a podporiť imunitný systém.

Biorezonancia identifikuje nerovnováhy v tele a pomocou špecifických frekvencií stimuluje organizmus k prirodzenej regenerácii. Táto metóda pomáha zlepšiť cirkuláciu, zvýšiť hladinu energie a posilniť imunitný systém, čo vedie k celkovému zlepšeniu zdravia a vitality.

Hormonálna nerovnováha a tráviace ťažkosti

Hormonálna nerovnováha môže spôsobiť množstvo zdravotných problémov vrátane nepravidelného menštruačného cyklu, návalov horúčavy, náladových zmien a tráviacich ťažkostí. Biorezonancia pomáha harmonizovať hormonálne funkcie tým, že sa zameriava na frekvencie zodpovedné za hormonálnu rovnováhu.

Tráviace ťažkosti, ako sú nadúvanie, zápcha alebo hnačka, môžu byť dôsledkom nesprávneho fungovania tráviaceho systému. Biorezonancia pomáha identifikovať a odstrániť blokády v tráviacom trakte, čím podporuje zdravé trávenie a zlepšuje vstrebávanie živín.

"Odporúčam zo ❤️, dnes som po druhej terapii a cítim obrovské zmeny či psychické, ale aj fyzické a to je ešte len začiatok. Pre mňa najhollistickejšia terapia - diagnostika - na ktorej som kedy bola."
 - Judita

Stres, nespavosť a podpora metabolizmu

Stres a nespavosť sú častými problémami, s ktorými sa ženy stretávajú. Chronický stres môže viesť k množstvu zdravotných problémov, vrátane nespavosti, únavy a zníženej produktivity. Biorezonancia pomáha znižovať hladinu stresu tým, že obnovuje rovnováhu v nervovom systéme a podporuje relaxáciu.

Nespavosť môže byť spôsobená rôznymi faktormi, ako sú stres, úzkosť alebo nesprávne spánkové návyky. Biorezonancia pomáha zlepšiť kvalitu spánku tým, že harmonizuje frekvencie zodpovedné za spánok a podporuje hlbokú relaxáciu.

Metabolizmus zohráva kľúčovú úlohu pri udržiavaní zdravej telesnej hmotnosti a energetickej úrovne. Biorezonancia stimuluje metabolické procesy, a to vedie k lepšiemu spaľovaniu kalórií a zníženiu telesnej hmotnosti.

"Áno Leo, máš ten dar vypočuť si človeka, cítila som sa s tebou ako s kamarátkou. Si empatický, máš postreh, uvidíme ako sa to bude zlepšovať. Ďakujem za včerajšiu terapiu, ešte dnes to vstrebávam."
 - Linda

Zdravie na prvom mieste

Biorezonancia je prírodný prístup k liečbe bez vedľajších účinkov. Mnohé ženy majú pozitívne skúsenosti s biorezonanciou. Terapie im pomáhajú cítiť sa lepšie a zdravšie. Táto metóda podporuje celkové zdravie a pohodu, čo ju robí atraktívnou voľbou pre mnoho ľudí.

Biorezonancia môže byť vhodným riešením pre rôzne zdravotné problémy, od chronickej únavy po hormonálnu nerovnováhu a tráviace ťažkosti. Je to bezpečná a účinná alternatíva, ktorá ponúka prírodný spôsob, ako zlepšiť svoje zdravie.

Nezabudnite venovať pozornosť aj ďalším aspektom životného štýlu. Pravidelný pohyb a zdravá strava zohrávajú kľúčovú úlohu pri dosahovaní a udržaní optimálnych výsledkov. Cvičenie pomáha zlepšovať cirkuláciu krvi, podporuje detoxikáciu a zvyšuje energetickú hladinu, zatiaľ čo vyvážená strava poskytuje potrebné živiny pre správne fungovanie organizmu.

Kombinácia biorezonancie, pohybu a zdravej stravy dokáže priniesť komplexné zlepšenie vášho zdravotného stavu a celkovej pohody. Ak váhate nad návštevou biorezonančného centra, je to v poriadku. Ak máte dlhotrvajúce zdravotné problémy, ktoré sa vám stále nedarí vyriešiť liekmi, určite je minimálne na zváženie dať šancu práve biorezonancii.

Zistite viac na webových stránkach spoločnosti Alta Medica. Pridajte sa k spokojným klientom a zažite zmenu k lepšiemu zdraviu a vitalite na vlastnej koži!

---

:::: Sponzorovaný príspevok

:::: Zdroj fotografií: altamedica.sk

Žiadna biorezonancia, ale homeopatia a biela mágia. A ze to tu tresnete, len aby ste z chorého človeka vytiahli peniaze za flasticky s vodou, ktore mu "akože" pomôžu?
Zarábať takto na chorych a zúfalých ľuďoch je obrovský hriech.....dokaze to len človek bez svedomia.

18. jún 2024

Začni písať komentár...

Odošli