Idem si pre radu. Ktorý syr na vyprážanie mi odporúčate? Zatiaľ mi nevytiekol jedine Plesnivec, ale chce to už zmenu. Eidam určený na vyprážanie mi vytiekol celý.
@janynkaaa Toto robím aj ja, Plesnivec nevytečie a eidam áno.
Michalovska tehla určite na 100% nevytecie.
michalovska tehla 45%, predava sa na vahu, nie je klasicky na ks baleny... ale nvm ci okrem vychodnej casti ho este niekde predavaju v ramci SK
Gouda
Tak ja kupujem eidam ,michalovsku tehlu a aj priamo syrr na vyprážanie....
pozeram ze si z KK, tak vo freshi, jednote alebo agromilku predavaju michalovsku tehlu...
Levická tehla, stačí raz obaliť a nevyteka a chuti vynikajuco
Ďakujem za tipy, postupne vyskúšame všetky.
@miuskam michalovsku tehlu predávajú podľa mňa všade...teda u nás áno.. Zilina okolie...tiež ju kupujeme
@floren najnekvalitnejsi na vyprazanie
Jedine Michalovská tehla ....obaľovať dva krát no fuj .
Hrinovska tehla 45% v Jednote úplne parádny syr
Levická tehla
Levicka tehla a michalovska vyskusane ze nevytecu
No neviem.mala som michalovsku, nevytiekla ale chutí ako guma.
Najlepsi je Nowaco mrazeny už obalený
@pokemonkaa skusila si ostiepok?
Insk,ak ho dobre obalis a rychlo v horucom oleji vyprazis,neexistuje,aby ti vytiekol.
Ja ked,tak Emental
Mne v živote žiadny nevytiekol ...obalim 2 x v múke a vajci