Ingrediencie: 1 kuracie prsia 1 cibuľa olej grilovacie korenie drvená rasca 1 PL špaldovej celozrnnej múky 2 ČL bio kečupu asi 1/2 l vody himalájska soľ podľa chuti
2 mrkvy 100-200 g mrazeného hrášku /ja som dala tak od oka/ 1 PL masla Postup: Na oleji speniť na drobno nakrájanú cibuľu, opiecť grilovacím korením potreté prsia. podliať vodou, pridať rascu a soľ, dusiť 30-40 min. šťavu zahustiť podľa chuti rozhabarkovanou múkou vode s kečupom. Mrkvu nakrájať na kolieska, spolu s hráškom uvariť vo vode, ja som parila. Do hotovej zeleniny pridať maslo. Ako príloha zemiakové pyré s maslom.
Ingrediencie:
1 kuracie prsia
1 cibuľa
olej
grilovacie korenie
drvená rasca
1 PL špaldovej celozrnnej múky
2 ČL bio kečupu
asi 1/2 l vody
himalájska soľ podľa chuti
2 mrkvy
100-200 g mrazeného hrášku /ja som dala tak od oka/
1 PL masla
Postup:
Na oleji speniť na drobno nakrájanú cibuľu, opiecť grilovacím korením potreté prsia. podliať vodou, pridať rascu a soľ, dusiť 30-40 min.
šťavu zahustiť podľa chuti rozhabarkovanou múkou vode s kečupom.
Mrkvu nakrájať na kolieska, spolu s hráškom uvariť vo vode, ja som parila. Do hotovej zeleniny pridať maslo.
Ako príloha zemiakové pyré s maslom.