28 / 73
    Králik+zemiak+petržlen+hokaido

    králika som dala variť spolu s už zavedenou zeleninou ako na vývar, varila som asi 2 hodiny na miernom plameni. mäso som obrala, pomlela na mäsovom mlynčeku, naporcovala, zaliala vývarom a dala zamraziť. zvyšný vývar som zmrazila tiež a budem ho používať na ochutenie zeleninových príkrmov.

    16. okt 2014

    @petruldo ako to robis aby ta zelina bola takato ako cez mlyncek??

    21. okt 2014

    @adriana89 používam toto http://www.tupperware.sk/sk/prehlad-vyrobkov/li... skvelá vec a ľutujem že som ho kúpila až pri malej,

    21. okt 2014

    @petruldo takyto sposob upravy jedlamze vsetko zvlast a cez lis si robila preto,aby sa ucila zut a papat akoby klasicke jedla?

    8. jan 2016

    @swimka1 som sa chcela vyhnúť mixovaniu /pri staršom som musela určité veci mixovať skoro do 2 rokov/, ale bolo mi to houby platné. malá aj keď na hladkú kašu nebola naučená, v istom období ju vyžadovala, a keď som chcela aby jedla, tak som mixovala. u mojich detí je to asi dedičné

    8. jan 2016