petra_bazant
14. jún 2018
168 

30% menej cukru je W0,0W!

Milé dámy, Radler myslí aj na vaše postavičky.

Naša línia Light je určená všetkým z vás, ktoré pozorne sledujú obsah cukru vo svojom jedálnom lístku a nápojoch. Radler Light si môže vychutnať každá milovníčka ovocného osvieženia, ktorá nechce robiť kompromisy v chuti ani v prírodnosti svojho obľúbeného nápoja, uvíta však jeho ľahšie zloženie. Vďaka našim lajtkám máte na výber, či si doprajete iba „malý hriech“ na uhasenie smädu a doplnenie energie v podobe „klasického“ nealko Radlera Zlatý Bažant alebo si vychutnáte jeho light verziu.

Náš Radler Light obsahuje len 4,75 g cukru na 100 ml. V porovnaní s „klasickou“ verziou nápoja je to o 30 % nižší obsah cukru a v porovnaní s prevažnou väčšinou nealkoholických nápojov na našom trhu je to výrazne nižší obsah cukru, samozrejme, s výnimkou nápojov, ktoré obsahujú nízkoenergetické umelé sladidlá. Napríklad, keby sme porovnali obsah cukru s najznámejším kolovým nápojom, náš Radler Light obsahuje až o 58 % menej cukru na 100 ml, a to bez náhrady umelými sladidlami.

Tak čo? Už všetky vieme, čo pijeme celé leto, aby sme boli v plavkách pri vode TO,OP? 🙂

Levandulu milujem 😉 moje oblubené 🙂

14. jún 2018

ano vsimla som si v regali..preco to je potom drahsie oproti normalnemu 0,0 ked sa nan pouzije menej cukru??

14. jún 2018

Ja ich zbožňujem mňam👍👍

14. jún 2018

@norikk Nemohlo sa stať, že boli štandardné 0,0%-ky v akcii a Lighkty nie? V každom prípade, nami odporúčaná maloobchodná cena je pre obe produkty je rovnaká, za konečnú pultovú cenu však zodpovedá samotný predajca.

14. jún 2018

@matus_bazant je mozne ze boli v akcii,ale fakt nepamatam..tak to by uz znelo lepsie,keby mali apson rovanku cenu

14. jún 2018

este to vymyslite tak, aby sa vdaka Light chudlo a bude to fasa 👍 😅

14. jún 2018

😀 ja teda nie som zástancom nízkokalorického hocičoho. Veď do plaviek sa stačí racionálne stravovať a cvičiť a neobmedzovať sa práve na cukre v pive 😂 ak ho teda nevypijete pár litrov denne 🙊 Minulé leto som skúšala light verziu a viac mi chutí klasika 🙂

14. jún 2018
15. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli