Som sa oblizla aj za ušami.. cibuľa a ocot je základ
No mňaaaaaam aj ja chceeeeem🤪😁
@andrejka2424 vazne si nikdy nejedla huspeninu?
@zazalienka bez toho to nejde
Ja si prosím chleba, cibuľu a masť, huspenina nie je pre mňa.
@januska12323 no to by sa naslo, huspeninu som uz zjedol
Mňam. Ja si pravidelne varím.
Ani ja som ju nikdy nejedla a ani nemam zaujem
No prajem dobru chut
@vyrovnanaosoba to sa vari pol dna, ze?
@peterusoo praženica z mozočkov je TOP 👌 tak isto huspenina a tlačenka. Maximálne 1-2x do roka stačí.
Zabíjačkovú kapustnicu by som dokázala jesť každý deň 💯🍽
@123tana123 ja jem tak 3 huspeniny do mesiaca, kapustnica je tiez mega, to hej.
@peterusoo krv som ochutnala v Maďarsku na vianočných trhoch, akože fakt dobrota. Aj mozocek som ako dieťa mala rada, teraz už by som to asi nezjedla
@vyrovnanaosoba ja som zase krvavnice jedaval alebo krvavu kasu, ale samotnu krv na tej cibulke este nie.
@peterusoo vyskúšaj, neolutujes 😉
@vyrovnanaosoba a s cim? s chlebom a nejakou zavaraninou?
@peterusoo dobrá na kĺby🙂moja mama si ju vari sama doma, ale ja som to nikdy nejedla🙂)detto ma oblieva pot, keď počujem krvavnice, zabíjačka, tlačenka.Mama môjho frajera ma pozvala na zabíjačku to bola česť mne bolo z toho smradu zle ani som to mäso nemohla zjesť, ale keď to nevidím také pečené mäsko niečo kyslé k tomu by som si dala
@peterusoo s čerstvým chlebom. A ja s feferonkou
ja si studeno/huspeninu pravidelne na jesen (neviem preco prave vtedy mi najviac chuti) robim doma, to je aka mnamkaaaaaa
V zivote som to nejedla a ani nebudem 🫣😁 ale dobru chut vsetkym co to lubia.. 👍
Ohohooooooo. Kolagen ako sa patri. Milujeeeem. Hlavne ten vareny od mamy.
@slavka034 ináč v Maďarsku v jednej restike, ktora ma michelinsku hviezdicku, majú uši v sezónnom menu tusim ako predjedlo. Vždy si poviem, že nabudúce ochutnám, ale nenabrala som este odvahu 😂😂😂
Možno túto zimu
Ale ináč zabijackove špeciality milujem
Och nikdy nikdy ani za svet...a tá cibuľa a ocot k tomu...pre mňa mega hnusné
robim si samaaaaaa, ale rozhodne bez cibule a octu, lebo by ma roztrhlo
@blondiee83 to na tanieri vyzera suprovo, ano zabijackove veci su mnamka
@peterusoo no tak ja aj takto.. poctivá domáca tlačenka od svokra, ocot, na vyváženie pukancovy chlieb 😁😁😁
@zazalienka nooo moze byt tiez samozrejme
Ja si mnamkam na domácej jarnej možno už aj májovej bryndzi...fajnotka
Huspeninu-studeno jesť veru neviem...nejako mi to nejde dole krkom...ale taká slaninka s cibuľou...či nieco podobne..mnaaaaam
@elisebah91 ano bryndzu mozem tiez
Tiez sa radim k tym, co to nikdy nejedli, nevidelI a ani by to do huby nedali, ale... Kam sa dava ten ocot? :D Ako sa to vlastne je? Zaludok sa mi obraca uz len pri pomysleni na huspeninu, ale zvedava som a vobec tam neviem zaradit ocot
Alebo naučili ma, že tlacenku nakrájať na kolesá a poliať mierne octom a popaprikovat...a k tomu nakrájanú cibuľu
@peterusoo
Môj otec vždy raz za rok navarí, minie nato všetky plastové dózy a taniere a potom to nestíha jesť, tak rozdáva, ku potešenie ostatnych, všetci spokojní lebo robí dosť masovu😁
Nikdy som to nejedla,ale takto hladná pred večerou by som neváhala momentálne s degustáciou 🙂