Bravčové mäsko som opražila na cibuľke a cesnaku, osolila, okorenila, opaprikovala, orascovala, trošku worchestrovej som cvrkla, podliala a dusila, v polovici dusenia som dala mrazenú zeleninku a dusila až do mäkka, pridala som nakrájanú bavorskú tyčinku a veľký paradajkový pretlak, nechala 5 minút vreť, dochutila a odstavila, mala som to akurát, tak som nehustila omáčku, ja som ešte počas varenia hodila jednu chilli papričku
Bravčové mäsko som opražila na cibuľke a cesnaku, osolila, okorenila, opaprikovala, orascovala, trošku worchestrovej som cvrkla, podliala a dusila, v polovici dusenia som dala mrazenú zeleninku a dusila až do mäkka, pridala som nakrájanú bavorskú tyčinku a veľký paradajkový pretlak, nechala 5 minút vreť, dochutila a odstavila, mala som to akurát, tak som nehustila omáčku, ja som ešte počas varenia hodila jednu chilli papričku