Ty si aká šikuľka, tak toto musím vyskúšať, u nás sa stále zvýšia nejaké staré rožky a môžu byť aj žemle? a na to treba natrhať na úplne maličké kúsky? Nesmej sa, ale ja som kuchár amatér, u nás väčšinou varí chlap 🙂
tak toto urcite vyskusam 🙂
ďakujem za inšpiráciu,aspoň viem čo zajtra na večeru 🙂 tým mojím hladošom 🙂
To bude isto dobre....
prosim ta ked to vysmazis je to chrumkave alobo skor take makke?
Ostali 3 staré rožky, ktoré som si natrhala na drobno, poliala mliekom, dala 2-3 vajíčka surové, nakrájanú cibuľu a šunku (tú som dala prvý krát, inak robievam bez), osolila, okorenila, kúsok ml rasce a sušenej pažitky, zmiešala, ak sa Vám zmes pozdáva sypká dať vajíčko a ak riedka tak strúhanky, a vyprážame placky, je to veľká dobrota 🙂